Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Кращий CineWhoop

Woopee

Новачок
Учасник

Репутація:

05.04.26
5
1
3
🎮
Edgetx Jumper T pro V2
Як ви вважаєте який сіневуп кращий і який розмір? Дуже цікаво почути думку багатьох пілотів. Особливо якщо у вас на них є досвід!

Вітаю! Напевно все залежить від того які характеристики хочеться від CineWhoop отримати. Мені наприклад ось цей варіант дуже сподобався, літає супер, бодро, маленький для наших реалій саме те що треба, якщо хочеться політати з вітерцем)))
"Gofly-RC Scorpion 80HD 80mm 3S"

Вітаю! Я думаю, що все буде впиратись в стелю ваших задач. І розумію цей тяжкий вибір, бо сам мрію про сіневуп і хотів би розвиватись в сфері легких комерційних зйомок, але випливає також дуже багато моментів. Для себе вважаю цікавим варіантом формат до 2.5 дюймів і ідеальним було б щось схоже на sub250 dollyfly 25 v2, але і переглядаючи ринок готової продукції дуже тяжко щось вибрати, бо всюди є свої недоліки

Вітаю! Я думаю, що все буде впиратись в стелю ваших задач. І розумію цей тяжкий вибір, бо сам мрію про сіневуп і хотів би розвиватись в сфері легких комерційних зйомок, але випливає також дуже багато моментів. Для себе вважаю цікавим варіантом формат до 2.5 дюймів і ідеальним було б щось схоже на sub250 dollyfly 25 v2, але і переглядаючи ринок готової продукції дуже тяжко щось вибрати, бо всюди є свої недоліки
blvckl1stЯ і сам на цей вуп поглядую😀

Я і сам на цей вуп поглядую😀
WoopeeГлобальний мінус в тому, що немає таблиці по моторам. А наскільки вони ефективні- це вже питання. Але якщо робити збірку самостійно-я думаю, що можна зробити щось цікаве)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху