Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Кріплення антени

Льотчик-зальотчик

Активіст
Учасник

Репутація:

06.09.25
65
6
8
🎮
Radiomaster pocket
🥽
Dji goggles
🛸
Any BetaFPV
Вітаю шановне панство!
Можливо хтось підкаже, як тут можна закріпити антену? Перший раз кріпив стяжками, але після тест флайту зрозумів що це була не найкраща ідея))

Вкладення

• PXL_20260107_214125527.jpg
    PXL_20260107_214125527.jpg
    1.8 MБ · Перегляди: 11
  • PXL_20260107_214130526.jpg
    PXL_20260107_214130526.jpg
    1.6 MБ · Перегляди: 10
  • PXL_20260107_214132172.jpg
    PXL_20260107_214132172.jpg
    1.6 MБ · Перегляди: 12
  • PXL_20260107_214137621.jpg
    PXL_20260107_214137621.jpg
    1.4 MБ · Перегляди: 10
З антеною не йшла в комплекті розрізна втулка та 2 гвинти до неї?
Спробувати потовщити діаметр антени за допомогою підкладок та термоусадки + обмежити осьовий рух за допомогою хомутів.

З антеною не йшла в комплекті розрізна втулка та 2 гвинти до неї?
Спробувати потовщити діаметр антени за допомогою підкладок та термоусадки + обмежити осьовий рух за допомогою хомутів.
LolXDНаче не йшла, але перевірю ще, дякую

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Дірка в 3д друці кріплення не для антени, а для пігтейлу. Якшо всунути туди пігтейл то він буде норм там сидіти. На пігтейл вже прикручується сама антена.

Десь отак

1767860560274.png

Ви шо відрізали SMA роз'єм антені? 🤯

Переглянути попередні відповіді...
Льотчик-зальотчикКороче треба взяти таку ж антену але з роз'ємом SMA.
Взяти пігтейл і вкрутити його у отвір 3d-друку, закрутити добре затягнувши ключем.
На роз'єм SMA пігтейлу накрутити антену так шоб вона не проверталась якщо крутити пальями стебло антени.
Ніяких стяжок і клею не буде потрібно.
Антена зафіксується, збереже гнучкість але не буде створювати вібрацій.

Короче треба взяти таку ж антену але з роз'ємом SMA.
Взяти пігтейл і вкрутити його у отвір 3d-друку, закрутити добре затягнувши ключем.
На роз'єм SMA пігтейлу накрутити антену так шоб вона не проверталась якщо крутити пальями стебло антени.
Ніяких стяжок і клею не буде потрібно.
Антена зафіксується, збереже гнучкість але не буде створювати вібрацій.
PhoenixВ перепаяти цю антену на сма? Варіант?

В перепаяти цю антену на сма? Варіант?
Льотчик-зальотчикТеоретично можна, але мороки капець...
Треба не просто перепаяти, а зробити так щоб це жорстко фіксувалось і ніде не заламувалось.
Рівень пайки повинен бути на висоті.

Я б взяв іншу антенку але підєднав не на пряму а через пігтейл. Як би була коротша то можно термоклеем, але таку наврядче.

Я б взяв іншу антенку але підєднав не на пряму а через пігтейл. Як би була коротша то можно термоклеем, але таку наврядче.
FankuВ мене є гірша антена яка йде з роз'ємом SMA, але пігтейлу не вистачає місця там

Переглянути попередні відповіді...
В мене є гірша антена яка йде з роз'ємом SMA, але пігтейлу не вистачає місця там
Льотчик-зальотчикНе може такого бути.
Я вче бачу що місце для SMA-роз'єму там достатньо.
Якщо для кабеля самого пігтейлу не вистачає, то можна його просто коротшим взять. Наприклад є 5 см.

В мене є гірша антена яка йде з роз'ємом SMA, але пігтейлу не вистачає місця там
Льотчик-зальотчикНу те що зараз , мені б не сподобалось що фіддер перегинається в багатох місцях, щей такий довгий що аж навколо рами коло робить. Просто тоді коротку антенку взяти. Грн 200+- на алі, або можливо по місцю.

Ну те що зараз , мені б не сподобалось що фіддер перегинається в багатох місцях, щей такий довгий що аж навколо рами коло робить. Просто тоді коротку антенку взяти. Грн 200+- на алі, або можливо по місцю.
FankuПерегинатися він може, нічого страшного.
Головне не заламувати його як об коліно.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Так, цю антену вже на смітник
Відкласти на майбутнє, може десь хгодиться. Вле не уявляю на якому дроні і як її можна примастирити

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху