Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ласкаво Прошу в Telegram групу FPVUA!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
784
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
2024-08-17_21-38-00.jpg

Вітаю шановні пані на панове!
Сьогодні я створив групу в Telegram: FPVUA - Українська Спілка
Неодноразово до мене зверталися з пропозицією створити телеграм чат для форуму і ось цей час прийшов. Але це не просто група - це частина екосистеми FPVUA.ORG.
Що стане основним ресурсом покаже час, але я точно знаю вже зараз, що вони будуть доповнювати один одного. Форум буде базою знаннь, а телеграм група сучасним способом комунікації якої невистачає форуму.
Наразі проведена глибока інтеграції між форумом та групою. Нові теми на форумі будуть з'являтися у відповідному топіку для більш швидкого інформування учасників спілки про події на форумі.

Повідомлення в групі з форуму будуть містити в собі основну інформацію про тему:
  • Ім'я користувача, створившого допис;
  • Короткий зміст теми;
  • Посилання на тему в форумі;
  • Картинку теми;
  • Теги допису, що допоможуть у майбутньому структурувати інформацію при пошуці необхідної інформації у групі Telegram.
  • Позначення - "Ресурс" чи "Тема"
Чи будуть заважати повідомлення з форому у стрічці чатів телеграм групи?
Абсолютно НІ! Так як майже кожна тема створена на форумі буде обгрунтованою! Якщо порівняти, наприклад, скільки за день може бути пустих та беззмістовних повідомленнь у одному з чатів групи, то вийде що декілька тем в день будуть просто губитися у потоці стрічки повідомленнь. Також важливим є і те, що кожна людина що потрапила до групи буде точно розуміти що це за повідомлення і для чого.

Я можу довго розповідати що там корисного і що там чудового, але поки ви самі не отримаєте цей досвід, доти ви не зможете дати читкий зворотній зв'зок. То ж без Альфа та бета тестів запрошую всіх до нашого телеграм каналу за запрошувальним посиланнм - https://t.me/+Gfc3cNx80HdjMDEy

В данни момент є невеличкі логічні проблеми які вирішуться десь на протязі 14 днів, я долучив до розробки нашого українського програміста. Ви не яким чином не відчуєте ці нюанси, так як вони зроблять невеличкі покращення в технічній реалізації, а не візуальній.

Дякую що залишаєтесь з нами!
З повагою,
Magshifter

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху