Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Li-ion акумулятор для meteor 75 pro

Scribery

Новачок
Учасник

Репутація:

05.06.25
14
3
3
🎮
Radiomaster TX12 mk2
🥽
EV800D
🛸
Meteor 75 pro 2025 C03
Чи можливо приколхозити li-ion акумулятор якось до метеора?
Хотілось би мати батерейку на якій можна літати помітно довше, хоч і в ущерб потужності.

Можливо, але краще рішення для довших польотів - це більше батарейок, в не більші батарейки.

Але в ж в теорії якщо припаяти BT 2.0 коннектор на такий акум з 3.8 mah і 10А(здається) то буде взагалі працювати? Цікаво було б спробувати

Але в ж в теорії якщо припаяти BT 2.0 коннектор на такий акум з 3.8 mah і 10А(здається) то буде взагалі працювати? Цікаво було б спробувати
ScriberyПрацювати буде з будь-яким акумом 1S. Питання в тому чи співвідноситься потужність\вага. Більший акум буде важчий, тому час польоту може виявитись не на багато більший, а маневреність постраждає за рахунок більшої ваги.

Більшість літій-іонних акумуляторів 18650 важать в межах 45-50 грамів. В той час як батарея GNB 1S 720mAh важить 16,5г. Я вважаю, що для Метеора це може бути занчною різницею у вазі й літати йому буде значно важче.
Я на алішці заказував собі по акції 2s батки - по 4 шт. комплект - виходить значно дешевше ніж у нас в Україні. Усього у мене 8 баток і мені в принципі вистачає по часу на політухи.

Більшість літій-іонних акумуляторів 18650 важать в межах 45-50 грамів. В той час як батарея GNB 1S 720mAh важить 16,5г. Я вважаю, що для Метеора це може бути занчною різницею у вазі й літати йому буде значно важче.
Я на алішці заказував собі по акції 2s батки - по 4 шт. комплект - виходить значно дешевше ніж у нас в Україні. Усього у мене 8 баток і мені в принципі вистачає по часу на політухи.
ХарцизПерепрошую - саме 2s батки?

Він просто згорить від перевантаження, першими згорять силові транзистори на моторах від постійного близько-пікового навантаження.
Примотайте одну 18650 до рами знизу і політайте :ROFLMAO:

Навіщо колхозити?
Краще взяти нормальні LAVA 1S 550mAh на алі.
Зовсім інша тяга у порівняні з комплектними.

Навіщо колхозити?
PhoenixТа є набір такий, просто цікаво на скільки довго можна цього малюка пускати в політ не стандартними акумуляторами

Та є набір такий, просто цікаво на скільки довго можна цього малюка пускати в політ не стандартними акумуляторами
Scriberyя літаю всього 10 хв. (це два акума) Потім краще перепочинок 5-15 хв., бо чим більше літаєш, тим більше втомлюєшся і тим більше починаєш робити помилок.

Навіщо колхозити?
PhoenixКупив Метеор75 в червні минулого року, потім в листопаді купив ці LAVA 1S 550mAh, спочатку вони літали по 7 хв., але зараз вони повністю вийшли з ладу, повністю мертві. В той же час сині з комплекту ще літають 2-3 хв. Можливо якби я зберігав їх не повністю зарядженими вони прожили б довше. Здається для зберігання їх треба заряджати до 3.85 В

Перепрошую - саме 2s батки?

HindinusaНа метеор 2S не підійдуть, попалять fc. Гадаю то коментатор мав на увазі про 2S для іншого дрона. Просто аналогія мабуть була за те що не так дорого придбати зараз просто придбати ще акумуляторів для своєї моделі дрона.

З мого досвіду: чим ємнішу батку чіпляєш тим менше літаєш)) потрібен баланс(я про мікродрони до 2")

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
140
Назад
Зверху