Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Liftoff

Liftoff 1.6.14

Не має прав доступу, щоб купити (15.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Liftoff - Найпопулярніший FPV симулятор

Нижче ви можете поставити своє запитання стосовно гри Liftoff, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Хто ще вагається чи варто обрати даний симулятор. То можу написати що так.
1) Якщо плануєте навчатися в якісь школі fpv , то більшість школ навчають по даному симуляторові.
2) Фізика наче максимально наближена до реальної, але всеодно реальний fpv та симулятор відрізняються по контролю.

1) Якщо плануєте навчатися в якісь школі fpv , то більшість школ навчають по даному симуляторові.
2) Фізика наче максимально наближена до реальної, але всеодно реальний fpv та симулятор відрізняються по контролю.
ОлександрЗгодний на всі 100!

ОлександрІ ще, Liftoff є на PlayStation, підключаєш апаратуру по кабелю і літаєш як і на пк. Тільки версія для PlayStation, наче обрізана пк версія, менше трас і дронів зате є режим кар'єри.

На Liftoff часто бувають знижки, у тому числі можна придбати набір з Liftoff+доповнення.
З доповнень прикольні:
- Slipstream - додає рухомі обʼєкти у деякі середовища.
- Night Fever - просто нічні версії карт. Ніби нічого надзвичайного, але по-перше, гарно, по-друге, вночі літати реально важче.

Не доповнення, але окрема гра - Liftoff Micro Drones. Дуже класна штука, яка йде іноді бандлом

На Liftoff часто бувають знижки, у тому числі можна придбати набір з Liftoff+доповнення.
З доповнень прикольні:
- Slipstream - додає рухомі обʼєкти у деякі середовища.
- Night Fever - просто нічні версії карт. Ніби нічого надзвичайного, але по-перше, гарно, по-друге, вночі літати реально важче.

Не доповнення, але окрема гра - Liftoff Micro Drones. Дуже класна штука, яка йде іноді бандлом
AkceptorВітаю всіх. Допоможіть. Не запускається liftoff на playstation 5? Що робити? До кого звернутись?

Як в ліфтофф поставити кут нахилу камери ,щоб вона не мінялася на стандартні 30 градусів(як змінюю трасу, то кут нахилу скидається на 30 градусів)?

Як в ліфтофф поставити кут нахилу камери ,щоб вона не мінялася на стандартні 30 градусів(як змінюю трасу, то кут нахилу скидається на 30 градусів)?
NiceDayНаскільки відому то кут камери не можна поміняти . Тільки при запуску карти , та в кожного дрона свій кут камери.

В мене 4 симулятори. 80% польотів саме на Liftoff . Можна сміло ставити його для навчання, вистачить з головою для відпрацювання навиків і переходу ду реальних польотів.

У оновленні 1.6.5 зролили кращі стрілочки і тепер нормально видно куди летіти в гонках )))

Magshifter оновив ресурс Liftoff новим записом:

1.6.5

Це оновлення приносить новий вигляд нашим гоночним гайдам, покращує точність їхніх маршрутів та дозволяє заздалегідь переглядати свій шлях. Ми також виправили кілька помилок для підвищення продуктивності та вдосконалили параметри налаштування дронів.

Список змін:
- Оновлені візуальні ефекти гоночних гайдів.
- Оновлено генерацію маршрутів гоночних гайдів для більш плавної апроксимації реального польотного шляху.
- Оновлено гоночні гайди, щоб дозволити їм показувати шлях далі, ніж до...

Дізнайтеся більше про це оновлення...

В мене проблема з Liftoff, виставив арм та дізарм з контролеру. Арм працює, а от дізарм не хоче :(
Пізніше зроблю відео.

Переглянути попередні відповіді...
Так, мікродрони так само. Але раз у вас все добре, значить можна налаштувати)
В мене вже є кілька ідей, ввечері перевірю.
BlindВирішилось тим що вибрав дефолтну модель дрона в апаратурі. Що я там поналаштовував в своїй моделі не так, не знаю. Але реальний дрон нормально літає на тих налаштуваннях😂

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху