Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Lua Script для конвертації між dBm та mW

Akceptor

Експерт
Команда форуму

Репутація:

За підтримку ЗСУ! За підтримку Спілки!
28.07.24
479
587
93
🎮
Boxer Max, Jumper T-Pro v2
🥽
04x
🛸
всіляке
Зробив собі Lua-скрипт, яким можна швидко і відносно зручно перевести величини між dBm та mW і навпаки.

Установка проста:
1. Скачуємо файл https://github.com/Akceptor/edgetx-lua/blob/main/dBm to mW.lua
2. Копіюємо у папку SCRIPTS/TOOLS на пульті

Як користуватися:
- Обертання ролика за чи проти годинникової стрілки змінює значення однієї величини і відразу відображає значення іншої.
- Натискання на ролик змінює напрям перетворення (dBm на mW чи навпаки)

Вітаю.
не знаю де краще спитати, то спитаю тут - тут майже все що стосується питання:

Чи можна зробити віджет в 2.12 EdgeTX, чи скрипт для швидкої зміни TX POWER?
Навіщо?
Зʼєднання з ПК відбувається через ELRS RX, і для цього жарити 100mW не потрібно, там і 10 заочі, а от вже для польотів на вулиці можна і на 100-1000 пемемкнути, і це було б звручно робити віджетом на сенсор. екрані.

Вітаю.
не знаю де краще спитати, то спитаю тут - тут майже все що стосується питання:

Чи можна зробити віджет в 2.12 EdgeTX, чи скрипт для швидкої зміни TX POWER?
Навіщо?
Зʼєднання з ПК відбувається через ELRS RX, і для цього жарити 100mW не потрібно, там і 10 заочі, а от вже для польотів на вулиці можна і на 100-1000 пемемкнути, і це було б звручно робити віджетом на сенсор. екрані.
EnayТак можна ж pit mode на тумблер

Переглянути попередні відповіді...
Так можна ж pit mode на тумблер
Akceptorpit mode це ж про VTX, бо в ELRS я не зустрічав його, як мінімум в BOXER та TX15 не бачив., Там або внутрішній модуль, або зовнішній, або OFF.

Я кажу саме про ELRS TX Power, що перемикається в меню EXPRESSLRS апи.
10, 25, 50, 100, 250, 500, 1000mW

Щоб перемкнути не лазячи в меню EXPRESSLRS.

pit mode це ж про VTX, бо в ELRS я не зустрічав його, як мінімум в BOXER та TX15 не бачив., Там або внутрішній модуль, або зовнішній, або OFF.

Я кажу саме про ELRS TX Power, що перемикається в меню EXPRESSLRS апи.
10, 25, 50, 100, 250, 500, 1000mW

Щоб перемкнути не лазячи в меню EXPRESSLRS.
Enayа, там же можна динамічну потужність виставити і воно буде наче мінімум, а при просіданні RSSI підіймати, ні?

а, там же можна динамічну потужність виставити і воно буде наче мінімум, а при просіданні RSSI підіймати, ні?
AkceptorТак, є.
Але по роботі цього режиму точно були питання, раніше.
В нових версіях можливо він став більш передбачуваним, і для не long range fly гадаю це буде ок варіант, потрібно потестувати, дяка!

Але якщо знайдеться варіант як привʼязати до віджета зміну павера чи до кнопок - теж було б цікаво.

Так, є.
Але по роботі цього режиму точно були питання, раніше.
В нових версіях можливо він став більш передбачуваним, і для не long range fly гадаю це буде ок варіант, потрібно потестувати, дяка!

Але якщо знайдеться варіант як привʼязати до віджета зміну павера чи до кнопок - теж було б цікаво.
Enayта в теорії можна написати скрипт, але там буде залежати від прошивки TX, тому не знаю наскільки виправдано городити костилі)

• Like
Реакції: Enay

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху