Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 75 pro hd

• Автор теми Автор теми Artur
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 4
  • Перегляди Перегляди 348

Artur

Просунутий
Учасник

Репутація:

30.12.24
20
6
3
🎮
Radio master boxer
Всім привіт , купив вуп на о4 з коробки при польотах сильне желе на відео можливо в когось є такий. Порадьте налаштування підвів бо як на мене проблема саме в них.

купив пару днів як в мене. Ніякого шеле нема, але я суто по квартирі літаю. Налаштування дефолт, з коробки хіба проклеїв усі роз'єми та усе.

Щойно випадково натрапив на відео де чувак розповідає про желе, в нього проблема була у тому що кабель що з'єднує камеру та юніт торкався канопи, і не просто торкався а так добро був у ній щільно покрадений., він вирішив це додавши резинове кілечко на кабель.

Я коли розбирав свій щоб приклеїти роз'єми теж замітив таке і зробив на кабелі просто скрутку, так званий зайвий оберт і можливо тому я не маю желе. Також зверніть увагу, якщо у вас метеор першої ревізії, або ви ставили самостійно модуль на ПНП версію, роз'єм usb повинен бути позаду з лівої сторони метеора, тоді камера не буде діставати до модуля і прослужить довше.

Щойно випадково натрапив на відео де чувак розповідає про желе, в нього проблема була у тому що кабель що з'єднує камеру та юніт торкався канопи, і не просто торкався а так добро був у ній щільно покрадений., він вирішив це додавши резинове кілечко на кабель.

Я коли розбирав свій щоб приклеїти роз'єми теж замітив таке і зробив на кабелі просто скрутку, так званий зайвий оберт і можливо тому я не маю желе. Також зверніть увагу, якщо у вас метеор першої ревізії, або ви ставили самостійно модуль на ПНП версію, роз'єм usb повинен бути позаду з лівої сторони метеора, тоді камера не буде діставати до модуля і прослужить довше.
djsatanЯ доречі вирішив цю проблему за допомогою пресетів налаштування підів

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху