Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor 75 Pro

Meteor 75 Pro 2023

Не має прав доступу, щоб купити (109.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Magshifter створив новий ресурс:
Meteor 75 Pro - Один з найпопулярніших вупів від BetaFPV

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Mount Meteor 75 Pro.jpg
Тримач антени (Маунт) - дуже необхідний апгрейд для Meteor 75 Pro.
Буду обов'язково друкувати собі цю запчастину для стокової антени, як тільки приїде мій Вуп, так як неодноразово бачив у відеороликах як вона попадає до гвинтів що не є файно.
Завантажити .stl файли:
[HIDE]Тримач антени оригінальний .stl файл
Тримач антени модифікований (трошки коротший) .stl файл
[/HIDE]

Mount Meteor 75 Pro.jpg
Буду обов'язково друкувати собі цю запчастину для стокової антени, як тільки приїде мій Вуп, так як неодноразово бачив у відеороликах як вона попадає до гвинтів що не є файно.
Завантажити .stl файли:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Magshifterа ось порада скоріше шкідлива, ніж корисна, це тільки посилить вібрації. будете ставити таку антену закріпіть просто стяжками на рамі. і конектор теж.

а ось порада скоріше шкідлива, ніж корисна, це тільки посилить вібрації. будете ставити таку антену закріпіть просто стяжками на рамі. і конектор теж.
artЗгодний, трохи покопався послухав, почитав... Також плюсується додаткова вага що для вупі є дуже критично

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Mount Meteor 75 Pro.jpg
Завантажити .stl файли:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
MagshifterПросто візьміть термоусадку клейову, надіньте на провід антени (можна навіть не знімати з вупчика), нагрійте і потримайте у тому положенні яке вам потрібне, буде стояти як вкопана. Якщо нема клеєвої, то можна і звичайну + пару капель термоклею перд цим на провід капнути, при нагріванні термоусадки клей розтечеться і буде так само як і з клейовою.

photo_2025-04-01_15-32-43.jpg photo_2025-04-01_15-32-38.jpg

Буває дійсно що затягує у двигуни і навіть може попсуватися VTx через таку дурницю, бо потягне і контакт пропадає з антеною.
Але.
Вага цього тримача... Як альтернатива - просто надіти термостяжку щоб антена стала трохи жорсткішою :)

Привіт. Сталася така штука. При армі через раз стартує один з двигунів, коли даю тротл то він взагалі не піднімає оберти і дрон летить кудись в сторону. Буває що при армі взагалі не запускає його. Підозрюю що це сталося коли при дизармі дав тротл на повну і кудись порухав стік рола, пітча і йо. Міняв мотори місцями - проблема залишилась на тому самому місці (з мотором все ок). Що пробував робити:
  • інша модель на апаратурі
  • перепрошивка польотника
  • перепрошивка регулятора
  • завантаження конфігурації з оф сайту
Поки без результатів. Хтось щось порадить? Як можна обнулити трім гіроскопа?

Переглянути попередні відповіді...
Привіт. Сталася така штука. При армі через раз стартує один з двигунів, коли даю тротл то він взагалі не піднімає оберти і дрон летить кудись в сторону. Буває що при армі взагалі не запускає його. Підозрюю що це сталося коли при дизармі дав тротл на повну і кудись порухав стік рола, пітча і йо. Міняв мотори місцями - проблема залишилась на тому самому місці (з мотором все ок). Що пробував робити:
ColdmanСхоже, проблема не в двигуні, а в ESC або в самому польотнику. Якщо двигуни залишаються в тому ж стані після заміни місцями, то проблема, швидше за все, не в них.

ColdmanВітаю, скоріш за все на регуляторі вийшов з ладу транзистор що керує тим мотором. Вихід, заміна регулятора обертів. Ну або заморочитися з перепайкою певного транзистора, але це вже більш складна робота.

Вітаю, скоріш за все на регуляторі вийшов з ладу транзистор що керує тим мотором. Вихід, заміна регулятора обертів. Ну або заморочитися з перепайкою певного транзистора, але це вже більш складна робота.
DenFixТак, то був силовий ключ.

ColdmanВ мене таке постійно відбувається. Але в моєму випадку, я так вважаю, недостатньо міцний контакт на з'єднанні мотор-FC. Після того як я рухаю з'єднання проблема на деякий час пропадає. Чув одне із рішень, це припаяти з'єднання на прямую до плати. На попередньому FC була така сама проблема на початку, поки при взльоті його не несло як скаженого з родами у стіну. Після клайму до продавця, вони по відео діагностували проблему з гіроскопом і прислали новий FC на заміну безкоштовно. Заплатив тільки за доставку 1 $

В мене таке постійно відбувається. Але в моєму випадку, я так вважаю, недостатньо міцний контакт на з'єднанні мотор-FC. Після того як я рухаю з'єднання проблема на деякий час пропадає. Чув одне із рішень, це припаяти з'єднання на прямую до плати. На попередньому FC була така сама проблема на початку, поки при взльоті його не несло як скаженого з родами у стіну. Після клайму до продавця, вони по відео діагностували проблему з гіроскопом і прислали новий FC на заміну безкоштовно. Заплатив тільки за доставку 1 $
VoronaFPVвикинув роз'єми і припаяв мотори напряму, всі проблеми зі збоями моторів зникли

Тріми в 0 вивів, відкалібрував стіки. Створив з 0 нову модель. Не допомагає. Ще спробую зняти пропи і в Betaflight запустити це двигун вручну, щоб виключити поганий контакт в роз'ємі.

Тріми в 0 вивів, відкалібрував стіки. Створив з 0 нову модель. Не допомагає. Ще спробую зняти пропи і в Betaflight запустити це двигун вручну, щоб виключити поганий контакт в роз'ємі.
ColdmanНаписав про тріми з радіоконтроллером і потім думаю, а до чого вони ... тож видалив :)

Що продавець сказав? Як вирішуєш проблему?
MagshifterЯ купував на ОЛХ, тому ніяких гарантій немає. Знайшов найближчий аналог елемента, в Україні немає в наявності, хоча на одному сайті було вказано наявність 17шт у Львові. Замовив з Китаю 20шт на запас для таких як я, до кінця вересня мають приїхати. Також написав Артему з топіку на форумі по ремонту дронів, але він поки не відповідає. Як вирішу проблему - відпишусь по результату, а поки що продовжую наліт в симуляторі по уроках Джошуа Бардвевела.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю, друзі. Стикнувся з таким питанням. Сьогодні відлітав 5 банок у себе на подвір'ї на Meteor 75 Pro. Коли поставив 6-ту банку в OSD висвітилось Crash flip switch і щоб я не тикав на пульті дрончик не як не реагував і цей надпис так і залишається при включенні дрона.
Буду вдячний якщо хтось розтолкує що до чого і як з цим бути!

Дякуюю за поради хлопці, проблема вирішена! Ось два шляхи її вирішення:
  1. Проблема вирішуетьс після заливки бекапу на дрона.
  2. А потім вияснилося що ця проблему можна було вирішити просто перебіндевши дрона з пультом.

2024-08-23_19-49-12.jpg

Вітаю, друзі. Стикнувся з таким питанням. Сьогодні відлітав 5 банок у себе на подвір'ї на Meteor 75 Pro. Коли поставив 6-ту банку в OSD висвітилось Crash flip switch і щоб я не тикав на пульті дрончик не як не реагував і цей надпис так і залишається при включенні дрона.
Буду вдячний якщо хтось розтолкує що до чого і як з цим бути!

2024-08-23_19-49-12.jpg
Magshifterтак це режим черепахи, найімовірніше, світч активували, подивіться в бетафлайт у каналах який дає, якщо ні, то дефолтні cli на метеор на сайті виробника. хоча я б радив просто перешити на 4.5.1, на ньому метеорчик істотно краще літає і економічність підтягнули.

так це режим черепахи, найімовірніше, світч активували, подивіться в бетафлайт у каналах який дає, якщо ні, то дефолтні cli на метеор на сайті виробника. хоча я б радив просто перешити на 4.5.1, на ньому метеорчик істотно краще літає і економічність підтягнули.
artДякую друже за пораду!

А можете про перепрошивку регуляторів трошки детальніше це як робиться?
Magshifterа чеж не можна -) ось зараз 75про і прошиємо.
за посиланням конфігуратор
0 вмикаємо апаратуру, якщо дрон не піт-моді і в бетафлайт не виставлено лоу пуер, то обдув дрона, щоб vtx не відкис
1 підключаємо дрон з баткою не вставленою в слот (інакше usb закритий)
2 зчитуємо налаштування
3 записуємо налаштування в червоному квадраті, якщо що це зараз на 75про на цьому дроні
4 натискаємо прошити регулятор
(це ми повторюємо на кожному моторі)
5 ось налаштування регулятора на цьому дроні вибір 48-96 головне однаковий на всіх 4х
усе прошили відсединяємося.

скріни зі стрілками

Вкладення

• 1.png
    1.png
    210.3 КБ · Перегляди: 106
  • 2.png
    2.png
    89.5 КБ · Перегляди: 106
  • 3.png
    3.png
    88.7 КБ · Перегляди: 102
  • 4.png
    4.png
    76.6 КБ · Перегляди: 189
а чеж не можна -) ось зараз 75про і прошиємо.
0 вмикаємо апаратуру, якщо дрон не піт-моді і в бетафлайт не виставлено лоу пуер, то обдув дрона, щоб vtx не відкис
2 зчитуємо налаштування
3 записуємо налаштування в червоному квадраті, якщо що це зараз на 75про на цьому дроні
5 ось налаштування регулятора на цьому дроні вибір 48-96 головне однаковий на всіх 4х

скріни зі стрілками
artДякую величезне за такі подробиці!

а чеж не можна -) ось зараз 75про і прошиємо.
2 зчитуємо налаштування

скріни зі стрілками
artНу я б не ризикував шити найсвіжіший блюджей, бо були випадки якраз що горіло на свіжому)))

1. Пробував підключити до компа і подивитися? Якщо пульт передає увімкнений turtle mode то це буде видно.
2. Могло щось злетіти в налаштуваннях, залий на дрон бекап, зроблений раніше. Але перед тим перевір що все так, як ти налаштував ))
.

1. Пробував підключити до компа і подивитися? Якщо пульт передає увімкнений turtle mode то це буде видно.
2. Могло щось щось злетіти в налаштуваннях, залий на дрон бекап, зроблений раніше
.
AkceptorДякую так і зроблю!

У мене такого не було, але бувало що після кращу злітало абсолютно все. Бувало що злітали налаштування відео. Бувало що злітало osd

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
140
Назад
Зверху