Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

meteor 85 (at last)

я так само вчуся. Це моя особиста думка, але мені здається, що кут камери можна трохи зменшити, буде простіше. Спробуй пролітати через ворота повільно, то відчуєш дрон краще. Для мене на 85 см вупе складним маршрутом є звичайний стілець, спробуй облетіти всі ніжки стільця. ;)

Повільно я летаю))) камеру зробив щось середнє між самим газом и повільним.. бо я то повільно то газую)))))...
я прямий у ворота завжди потрапити не хотів. я чисто траєкторії виглядаю, так би мовити танцюю дроном і кудись залітаю, і дивлюся куди і як я можу далі залетіти. а туди куди можу щось залітаю відразу))))

тобто от може мене як бі смикає - то я сам себе смикаю))) то не те що бі я хаотично стіками дергал)) це стиль п'яного початківця фпв фрістальщика)))))))))))))))) ))))))))))

як я під кінец чуть у ворота не впилявся))) чисто реакція)))

Вкладення

• 5357560579356746609.jpg
    5357560579356746609.jpg
    97.6 КБ · Перегляди: 6

короче що я скажу - без хрестика я літати не буду)))) он просто МАСТ ХЄВ хто бажає літати саме туди куди треба..
Можно забивати у ворота голи, а можно забивати у девьятку голи.. є різниця))) я прмя бачу як зор фокусую хрестик на точку влюту і строє траекторію.. в нього є точка за що зацепитись.. ВСІм РАДЖУ хрестик ставити)

короче що я скажу - без хрестика я літати не буду)))) он просто МАСТ ХЄВ хто бажає літати саме туди куди треба..
Можно забивати у ворота голи, а можно забивати у девьятку голи.. є різниця))) я прмя бачу як зор фокусую хрестик на точку влюту і строє траекторію.. в нього є точка за що зацепитись.. ВСІм РАДЖУ хрестик ставити)
NAukovec
А мені навпаки з крестиками та горізонтами тільки гірше, бо відволікають

NAukovec
Спочатку теж літав з маркерами і горизонтами. Зараз прибрав взагалі все, менше відволікаєшся.

Переглянути попередні відповіді...
Спочатку теж літав з маркерами і горизонтами. Зараз прибрав взагалі все, менше відволікаєшся.
SimpleUserчисто як по мені , то коли гоняешь на полі і не треба попадати в дев'ятку у ворота - то можно без усьго. коли гоняєшь по воротам та дірочкам)))) то треба все..)

чисто як по мені , то коли гоняешь на полі і не треба попадати в дев'ятку у ворота - то можно без усьго. коли гоняєшь по воротам та дірочкам)))) то треба все..)
NAukovecЯ навчився співставляти те куди дивишся і те куди летить дрон)

Я навчився співставляти те куди дивишся і те куди летить дрон)
SimpleUserВкрай без образ, але є чел, який літає тільки лівою рукою%).. і теж звик і йому норм .. АЛЕ це не означає що так краще або зручніше))) .просто звик.. а порівнювати точність з і без не хто ж не став.. просто звик, а то заважає)) як то так).
свого часу я грав у кс і ку3.. так деякі навіть на моніках крапки ставили.

Вкрай без образ, але є чел, який літає тільки лівою рукою%).. і теж звик і йому норм .. АЛЕ це не означає що так краще або зручніше))) .просто звик.. а порівнювати точність з і без не хто ж не став.. просто звик, а то заважає)) як то так).
NAukovecЦе дуже погане порівняння, бо приціл на екрані в шутерах показує, куди ви попадете, а в дронах він каже правду тільки у найпростішому випадку - при польоті прямо, коли і так все зрозуміло

Вкрай без образ, але є чел, який літає тільки лівою рукою%).. і теж звик і йому норм .. АЛЕ це не означає що так краще або зручніше))) .просто звик.. а порівнювати точність з і без не хто ж не став.. просто звик, а то заважає)) як то так).
NAukovecТак я ж ввесь час літав з прицілом і тільки через рік як почав без нього, то помітив що так в мене краще виходить. Ти намагаєшся летіти через приціл але він не дає тобі траекторії, він тільки вказує на точку по центру зображення. Ти ж можеш влітати в ворота під будь яким кутом або навіть боком. В цьому разі приціл тільки заважає тобі.

• Like
Реакції: vpro
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
сьогодні буде жариво!)))

• Останнє редагування:
Останнє редагування:

по dBi или как он там называется - бачно как я шукаю його. то сильніше сигнал то слабкіше..

Така удобна для слалому траса з соняшників, а ні одного слалому так і не було, можеш потренуватись якщо вони там ще стоять)))

Така удобна для слалому траса з соняшників, а ні одного слалому так і не було, можеш потренуватись якщо вони там ще стоять)))
scary83будуть стоять якийсь час)).. так що ще можно потренуватись)))

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
41
Відповідей
11
Перегляди
218
Назад
Зверху