- 16.08.24
- 404
- 244
- 43
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra X
- 🛸
- Meteor 85
вирішив таки зробити канал..
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
короче що я скажу - без хрестика я літати не буду)))) он просто МАСТ ХЄВ хто бажає літати саме туди куди треба..
Можно забивати у ворота голи, а можно забивати у девьятку голи.. є різниця))) я прмя бачу як зор фокусую хрестик на точку влюту і строє траекторію.. в нього є точка за що зацепитись.. ВСІм РАДЖУ хрестик ставити)
короче що я скажу - без хрестика я літати не буду)))) он просто МАСТ ХЄВ хто бажає літати саме туди куди треба..
Можно забивати у ворота голи, а можно забивати у девьятку голи.. є різниця))) я прмя бачу як зор фокусую хрестик на точку влюту і строє траекторію.. в нього є точка за що зацепитись.. ВСІм РАДЖУ хрестик ставити)
Спочатку теж літав з маркерами і горизонтами. Зараз прибрав взагалі все, менше відволікаєшся.
чисто як по мені , то коли гоняешь на полі і не треба попадати в дев'ятку у ворота - то можно без усьго. коли гоняєшь по воротам та дірочкам)))) то треба все..)
Я навчився співставляти те куди дивишся і те куди летить дрон)
Вкрай без образ, але є чел, який літає тільки лівою рукою%).. і теж звик і йому норм .. АЛЕ це не означає що так краще або зручніше))) .просто звик.. а порівнювати точність з і без не хто ж не став.. просто звик, а то заважає)) як то так).
свого часу я грав у кс і ку3.. так деякі навіть на моніках крапки ставили.
Вкрай без образ, але є чел, який літає тільки лівою рукою%).. і теж звик і йому норм .. АЛЕ це не означає що так краще або зручніше))) .просто звик.. а порівнювати точність з і без не хто ж не став.. просто звик, а то заважає)) як то так).
свого часу я грав у кс і ку3.. так деякі навіть на моніках крапки ставили.
Така удобна для слалому траса з соняшників, а ні одного слалому так і не було, можеш потренуватись якщо вони там ще стоять)))
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Підтримати обслуговування форуму!
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!