Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Meteor65 Pro - подьоргування і западання дрона при підвищенні тяги час від часу

Archmax

Активіст
Активний

Репутація:

20.08.24
49
74
18
🎮
Radiomaster BOXER, Pocket
🥽
Skyzone 04o PRO, BetaFPV VR03
🛸
Air65, Mobula8
Привіт. Є така проблема.
В мене Meteor65 Pro.
Після місяця польотів в квартирі, і сотні ударів об стіни і тд, якось під час одного з ударів дрон почав подьоргуватися вправо під час різкого збільшення обертів, і інколи аж до різкого падіння в ту ж сторону (завал). Польоти всі в акро (навіть AIR не використовую). Також пробував на всіх режимах. Після денька відпочинку, зазвичай все норм. Літає чудово. Але після якихось сильних ударів знов те ж саме.
Міняв містами мотори (право на ліво, перед на зад) - нічого не змінилось, завал в ту ж сторону.
З налаштуваннями нічого певно не можу бути, бо зкидував все в нуль, ставив заводські налаштування, оновлював прошивку і робив відкат назад. Та й місяць до цього сотні польотів такого не було. І зара, буває відстоїть, і норм, десяток польотів - все ідеально(на всіх режимах).
Я так розумію це польотнік, і певно треба просто його замінити, але раптом все таки це шось інше, або шось що можна вирішити (перепаювати на польотніку якийсь контролер обертів двигуна звичайно не буду).

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт, @Archmax ! З того, що ти описав, схоже, проблема може бути пов'язана з польотним контролером або регулятором швидкості ESC. Ось кілька можливих причин і порад:
  1. Механічні пошкодження: Якщо дрон неодноразово вдарявся об стіни, можливо, якийсь компонент на платі польотного контролера пошкоджено. Це може бути мікротріщина або пошкоджена пайка, через що один із моторів працює нестабільно під навантаженням.
  2. Проблеми з ESC: Якщо мотор починає сіпатися під час збільшення обертів, це може свідчити про проблему з регулятором швидкості ESC. Навіть якщо ти міняв мотори місцями, а проблема не зникла, це може вказувати на несправність конкретного ESC або його з'єднання.
  3. Електроніка: Можливо, проблема пов'язана з перегрівом або нестабільною роботою компонентів польотного контролера після сильних ударів.
  4. Погані з'єднання або пайки: Перевір, чи всі з'єднання на платі надійні. Якщо маєш можливість, оглянь плату під лупою, щоб виявити можливі тріщини або інші пошкодження.
Якщо є можливість, перевір ці моменти, зроби більш глубоку діагностику на скільки це можливо в твоїх умовах. Якщо нічого не допоможе, найімовірніше, доведеться замінити польотний контролер. Також треба дочекатися більш компетентніх спеціалістів, які можуть мати конкретну пораду.

Першим ділом я б спробував переконатися що механічно все ок (нічого не відкрутилося і не попустилося з болтів, не відходять контакти моторів). Мотори варто перепаяти напряму у будь-якому разі.

Візуально польотник абсолютно цілий, чистий, всі деталі виглядають ідеально.
Також це не перегрів, бо по перше температура проці норм, та й це ніяк не залежить від прогріву, буває літаєш з десяток баток все норм, а буваю бум - і повело.
От зараз деньок полежав - і все норм.
Певно десь проблема в польотнику. А так як в метеора - це все одна плата - то певно під заміну.
Тому на цьому якось вже долітаю, і замовляю новий на аліку.
Далі - перший досвід пайки - але то вже інша історія.
Всім дякую.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
151
Відповідей
23
Перегляди
733
Назад
Зверху