Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Mixes на Boxer

Vovkin05

Новачок
Учасник

Репутація:

15.04.25
8
1
3
🎮
Boxer
🥽
Cobra sd
🛸
Mobula 7 1s
Потрiбна допомога. Проект без контроллера на два мотори в канал 3 та 4. Треба змiксувати 3,4 канали, та налаштувати рiзнотяг. Пiдзкажiть покроково куди тицкати бо нiде нема iнфи, тiльки загальна. Аппа Боксер

Та загальна інформація - це краще. Наприклад, це відео дасть можливість розібратися, як це працює, і більше не шукати готові рішення кожен раз.

А, ви не про ті мікси
1756820091858.png
Вам щось із цього треба.
Може на пульті теж, але це вже потім.
Тільки в iNAV це набагато легше налаштовується.

Пробачайте, я писав ~ проект без контроллера, треба тiльки в аппаратурi, для мене в 53 сроки {шоча литав пилотаж} на новому поколiннi ап. зовсiм складно

Пробачайте, я писав ~ проект без контроллера, треба тiльки в аппаратурi, для мене в 53 сроки {шоча литав пилотаж} на новому поколiннi ап. зовсiм складно
Vovkin05Та ні, то я туплю, спочатку побачив, що без контролера, а потім забув.

Я поки не мав літаків і дуже мало про них знаю, але я люблю EdgeTX. Якщо опишете, що мають робити канали при яких рухах стіками, буде цікаво спробувати це налаштувати.

О оце дiло!!! В лiтаках (моde 2) лiвий стiк так як i на дронах , менi потрiбно - змiкшувати газ, канал - 3 (1 мотор) з каналом 4 (в який пiдключений 2 мотор) та настроiти рiзнотяг двигунiв; тобто лiвий стiк вперед - працюють оба двигуни однаково, стiк влiво працює правий двигун, стiк вправо працює лiвий. Таким чином здiйснюються повороти (рисканье) , без кiльйового руля направлення. Начебто зрозумiло написав, як що що

О оце дiло!!! В лiтаках (моde 2) лiвий стiк так як i на дронах , менi потрiбно - змiкшувати газ, канал - 3 (1 мотор) з каналом 4 (в який пiдключений 2 мотор) та настроiти рiзнотяг двигунiв; тобто лiвий стiк вперед - працюють оба двигуни однаково, стiк влiво працює правий двигун, стiк вправо працює лiвий. Таким чином здiйснюються повороти (рисканье) , без кiльйового руля направлення. Начебто зрозумiло написав, як що що
Vovkin05Можливо, допоможе

Переглянути попередні відповіді...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху