Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Mobula 6

Mobula 6 2021

Не має прав доступу, щоб купити (110.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Magshifter створив новий ресурс:
Mobula 6 ELRS 2021 - Дуже гарний FPV дрон для польотів у приміщенні від Happymodel

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

На жаль, саме ця версія досить мало де продається

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
А яка версія зараз актуальна?
Magshifterє нова версія 2024 року, на вигляд відрізняється не круглою канопою:
1723386541424-png.81

У описі старої мобули мало бути пара речень:
Купіть заради AIO.
Камера і канопа теж хороші.
Мотори 802 19ккв підійдуть на 2S 75мм.
Раму можна викинути чи віддати комусь безкоштовно.

Яку раму брати? Бо в мене пробочки кусочок стоїть під каналпою щоб камеру вирівнювати, а так літає добре - на звичайних BFPV 300 3,5 мін. З фільтраціею of cause

рама бідь-яка краща))
я просто взів раму від нової мобули)

Хочу собі на зиму взяти шоб по хаті літать. Покищо дивлюсь в сторону цього дрона. А ще замовив відеоприймач з виходом HDMI шоб літать на телевізорі а не в окулярах.

Хочу собі на зиму взяти шоб по хаті літать. Покищо дивлюсь в сторону цього дрона. А ще замовив відеоприймач з виходом HDMI шоб літать на телевізорі а не в окулярах.
SimpleUserУ цих приймачів зазвичай величезна затримка. Вдома літати і без того дуже важко

Маю цього дрончика, трішки прокачав: мотори припаяв до польотного контролера напряму, без роз'ємів, роз'єм живлення замінив на BT2.0, вкоротив кабель живлення. На акумах GNB 380mAh це дозволило збільшити час польоту приблизно із 4:30 до 5:15.

Ще розвернув раму на 180 - планую викинути канопу, а камеру перенести на перемичку між передніми моторами:
20240825_070945055.jpg
Антену вивів горизонтально через раму.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху