Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Mobula 8 після крашу немає картинки

_LOWA_

Новачок
Учасник

Репутація:

22.04.25
12
0
1
Після того як дрон поцілувався з стелею почало показувати помехи а згодом искажений екран на окулярах була відірваний конектор антени коли припаяли конектор ситуація не змінилась але OSD виводиться на екран окуляр

OSD виводиться на екран окуляр
Що це означає?

До речі, мобула 8 сильно заважка для практично всіх місць, де є стеля.

Якщо ви бачите osd на окулярах, а картинку ні то схоже що камеру треба дивитись

Переглянути попередні відповіді...
А які ще можуть бути причини цієї несправності?
_LOWA_Якщо не помиляюсь то камера там на роз'ємі, роз'єм з проводами бахнуть важко, можливо роз'єми подивитись та "перепідключити" (витягнути, вставити). Більше там дивитись нічого.

Стосовно вашої іронії наведу приклад з власного життя. У знайомого початківця, як і я, також показувало osd, на весь екран battery full і все, картинки немає... коли прислав фото то виявилось що на камері захисний ковпачок не знятий. Тому не дивуюсь вже нічому

А які ще можуть бути причини цієї несправності?
_LOWA_Хочу зазначити в мене не конектор а дроти напряму припаяні😅
Також при візуальному огляді помітив що дріт пошкоджений видно як волосинка алюмінія сторчить це був червоний дріт

Хочу зазначити в мене не конектор а дроти напряму припаяні😅
Також при візуальному огляді помітив що дріт пошкоджений видно як волосинка алюмінія сторчить це був червоний дріт
_LOWA_На платі камери розпаяно на контролері роз'єм
Хоча мабуть то вже не важливо

Якщо не помиляюсь то камера там на роз'ємі, роз'єм з проводами бахнуть важко, можливо роз'єми подивитись та "перепідключити" (витягнути, вставити). Більше там дивитись нічого.

Стосовно вашої іронії наведу приклад з власного життя. У знайомого початківця, як і я, також показувало osd, на весь екран battery full і все, картинки немає... коли прислав фото то виявилось що на камері захисний ковпачок не знятий. Тому не дивуюсь вже нічому
ArgonПідтримю. Спіймав відсутність картинки ха наявного osd на своєму Метеорі вчора. Проявилось після чергово зіткнення. Перепідкдючення батки виправило наче ситуацію до першого різкого маневру - потім оsd і більшнічого. Виявилось - банально розовтався розєм камери.

На свою завтра зможу тільки глянути, там розєм наче...
Є схожа тема де на камері конденсатор або відвалився або був погано запаяний, на цьому ж форумі

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
у мене було таке, осд показує, зображення немає, чорний єкран. міняв камеру і все працювало. зараз доречі гляну на конденсатор)такого не знав. (подивився, на диво той конденсатор на місці) 20260130_102922.jpg

IMG_7323.jpeg
Вітаю провів точний візуальний огляд і знайшов відсутній конденсатор це може бути причиною поломки?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
IMG_7323.jpeg
Вітаю провів точний візуальний огляд і знайшов відсутній конденсатор це може бути причиною поломки?
_LOWA_Це воно. Шукайте в iнтернетi параметри конденсатора i на радiоринок . Це поширена поломка цих камер , бо конденсатор луже часто припаян тiльки з одного боку.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
172
Назад
Зверху