- 06.09.25
- 65
- 6
- 8
- 🎮
- Radiomaster pocket
- 🥽
- Dji goggles
- 🛸
- Any BetaFPV
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Пропи стоять в потрібну сторону і напрямок обертання в Betaflight вірно вказані?
Можна ще спробувати відкалібрувати.
А після чого таке почалося?
Почалося просто так, пропи ніби нормально виставлені, все окей.
Все ж таки проблема в тому що третій моторчик забагато обертів дає (в шолом вивів оберти, під час польоту)
Скажу яким шляхом пішов би я.
Спочатку оглянути пайку моторів до польотника.
Потім саму плату на предмет пошкоджених елементів.
Потім поміняти місцями проблемний мотор з будь-яким іншим і впевнитись що проблема не в моторі.
Зробив так, проблема залишається, але вже з іншим мотором.
Був краш?
Можна спробувати перепрошити Betaflight та ESC, але скоріш за все проблема на платі польотника.
Я вже пару раз скидав всі прошивки, міняв - безтолко. Не думаю що проблема в платі, думаю це софт. Останнє на що можу скаржитись це гіроскоп, який можливо криво відкалібрований
Калібрування це перше, що треба було спробувати. Якщо на цьому етапі не допоможе - проблема не в софті а на платі.
А що може бути в платі? Дрону буквально тиждень
Я на своєму метеорі через 3 дні спалив ключі керування мотором. Але там інші симптоми - він не може стартанути. Тому все можливо.
Пропи стоять в потрібну сторону і напрямок обертання в Betaflight вірно вказані?
Можна ще спробувати відкалібрувати.
А після чого таке почалося?
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар