Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Мобула 8 завалюється в лівий бік

Льотчик-зальотчик

Активіст
Учасник

Репутація:

06.09.25
65
6
8
🎮
Radiomaster pocket
🥽
Dji goggles
🛸
Any BetaFPV

Всім привіт, зіткнувся з проблемою що мобула 8 тянеться в лівий нижній бік при польоті,або коли скинути газ до 0.

Тобто: я армлюсь-дрон йде вліво, пробую взлетіти-ніби все окей, але коли скидаю тротл до 0 то дрон завалюється влівий нижній бік і дізармиться. Вже декілька годин намагаюсь розібратись з проблемою, що я знайшов: 3-й мотор(лівий нижній) крутиться більше ніж інші, а саме: коли тестую мотори бачу на всіх моторах 3000 обертів, а на третьому моторі 11000.

Сподіваюсь проблему пояснив доступно, тому що в мене це рідко коли виходить)...​

Пропи стоять в потрібну сторону і напрямок обертання в Betaflight вірно вказані?
Можна ще спробувати відкалібрувати.
А після чого таке почалося?

Пропи стоять в потрібну сторону і напрямок обертання в Betaflight вірно вказані?
ColdmanПочалося просто так, пропи ніби нормально виставлені, все окей.
Все ж таки проблема в тому що третій моторчик забагато обертів дає (в шолом вивів оберти, під час польоту)

Переглянути попередні відповіді...
Почалося просто так, пропи ніби нормально виставлені, все окей.
Все ж таки проблема в тому що третій моторчик забагато обертів дає (в шолом вивів оберти, під час польоту)
Льотчик-зальотчикСкажу яким шляхом пішов би я.
Спочатку оглянути пайку моторів до польотника.
Потім саму плату на предмет пошкоджених елементів.
Потім поміняти місцями проблемний мотор з будь-яким іншим і впевнитись що проблема не в моторі.

Скажу яким шляхом пішов би я.
Спочатку оглянути пайку моторів до польотника.
Потім саму плату на предмет пошкоджених елементів.
Потім поміняти місцями проблемний мотор з будь-яким іншим і впевнитись що проблема не в моторі.
ColdmanЗробив так, проблема залишається, але вже з іншим мотором.

Був краш?
Можна спробувати перепрошити Betaflight та ESC, але скоріш за все проблема на платі польотника.
ColdmanЯ вже пару раз скидав всі прошивки, міняв - безтолко. Не думаю що проблема в платі, думаю це софт. Останнє на що можу скаржитись це гіроскоп, який можливо криво відкалібрований

Я вже пару раз скидав всі прошивки, міняв - безтолко. Не думаю що проблема в платі, думаю це софт. Останнє на що можу скаржитись це гіроскоп, який можливо криво відкалібрований
Льотчик-зальотчикКалібрування це перше, що треба було спробувати. Якщо на цьому етапі не допоможе - проблема не в софті а на платі.

Я на своєму метеорі через 3 дні спалив ключі керування мотором. Але там інші симптоми - він не може стартанути. Тому все можливо.
ColdmanПоходу все ж таки спалив ESC... Треба всю плату міняти, чи можна сам ESC?

ColdmanПо суті, я б теж в першу чергу звернув увагу на калібровку. Якщо місцями вже мотор поміняв, а все одно тягне не той бік

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху