Нарешті купив собі Mobula8.
Власник Air65, раніше власник Meteor65. Для квартири ці дрони прям супер, особливо Аір65.
Але, хочеться мати щось для вулиці, але і те що можна тестувати в квартирі, і безпечне(з дактами), і не великої ваги (щоб якшо попасти комусь в голову, то все таки не вбити, і щоб попадати в норму до 100грам). І саму під ці задачі непогано підходить саме Мобула 8. А голвне, була якась акція в день розпродажів, і я взяв його десь за 2600грн. Це було вирішальне))))
А ще, на мобулу можна поставити o3 Unit або Волкснеіл - на майбутнє хотілось би цифру.
Відразу закупився пару батками 2s 550mah LAVA.
Перші відчуття - для квартири - дуже буйний. Не розумію як люди літають на ньому по квартирі. Досить сильно закрутив рейти - і все одно, це не дрон для квартири. Якшо хтось думає - куплю універсальний і буду літати і в квартирі і на вулиці - не мучайесь. Для квартири є мобула 6, або Аір65.
Далі, відразу протестував скільки він взагалі може носити:
Ставив на нього батку 2S 550mah - 29гр. Далі, додатково підвішував вагу, і записував середні відсотки тротла при зависанні:
1. Батка - без підвіса - 25% тротл. - дуже бодро, мінімальний рух тротлом - і дрон вже в стелі))
2. Батка +30гр (таку ж батку) - 36% тротл - досить бодро, літає ок. Тобто, вішати на нього цифрову камеру о3 юніт або волкснейл - можно без питань.
3. Батка + 42гр - 46% тротл - вже літає мляво, важкувато - але все ще досить літабельний. Тобто, поставити на нього цифру, і трохи більшу батку (щось на кшалт 720mah) - для дальняків - без проблем. Для фрістайла вже важкувато.
4. Батка +105грн - 60% тротл - оце вжє було цікаво. Взагалі думав не полетить. Полетіло. Дуже важко, дуже неповоротливий. Але літає, і запас потужності для маневру є. А це вага двох ЛіЙонок по 3к mah. Хочу якось спробувати високотокові ЛітійЙонки - боюсь що на такому відсотку Тротлю все одно час певно не збільшиться, але треба перевірити. Раптом для спокійних дальняків покатить (хоча які тут дальняти з таким vtx - не думаю)))))
Загалом - дрон кльовий. Чекаю далі весни (або смерті Хуйла) - щоб випустити дрон в на вигул.