Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Mobula 8

Mobula 8 2023

Не має прав доступу, щоб купити (136.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Mobula 8 - потужний міні-дрон для FPV-польотів з високою стабільністю та швидкістю.

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

купив новим, підлючив 2S Lipo 450ma. Він "стрельнув" прям з відчуттям горілого і димком, тепер включається, але гріється шо дурний. Запускати стрьомно. На юсб реагує

купив новим, підлючив 2S Lipo 450ma. Він "стрельнув" прям з відчуттям горілого і димком, тепер включається, але гріється шо дурний. Запускати стрьомно. На юсб реагує
CorsarВітаю! Жорстко! Ви розбирали його? Що саме підгоріло?

ніби все ціле. Підключаю - гріються провода живлення. Пихнуло десь біля місця їх пайки на платі. Ніби якась мікросхема. але явно вигорівшої не бачу - мікроскопа немає. Каніфолі багато... а не могло так нагрітись і каніфоль пшикнула?
у вас гріються провода живлення, коли підключаєте батарею?

Придбав мобулу 8. Це мій перший дрон. я ще тільки починаю розбиратись. підкажіть не можу його підключити до бетафлай. ноут взагалі його не бачить, але індикатори на ньому блимають. може драйвера не встановив чи провід для підключення не такий. куди копати

Придбав мобулу 8. Це мій перший дрон. я ще тільки починаю розбиратись. підкажіть не можу його підключити до бетафлай. ноут взагалі його не бачить, але індикатори на ньому блимають. може драйвера не встановив чи провід для підключення не такий. куди копати
Валік 432Відповів в вашій темі з цим питанням:

Доброго. Мав цього вупчика і вирішив ще одного з Китаю замовить але профукав з комплектацією.Прийшла MOBULA8 PNP. Чи є можливість в Украіні замовити приймач на Happymodel ELRS EP2 RX.

Доброго. Мав цього вупчика і вирішив ще одного з Китаю замовить але профукав з комплектацією.Прийшла MOBULA8 PNP. Чи є можливість в Украіні замовити приймач на Happymodel ELRS EP2 RX.
oleg5041Ось в продажу, якщо це те що потрібно:

Нарешті купив собі Mobula8.

Власник Air65, раніше власник Meteor65. Для квартири ці дрони прям супер, особливо Аір65.
Але, хочеться мати щось для вулиці, але і те що можна тестувати в квартирі, і безпечне(з дактами), і не великої ваги (щоб якшо попасти комусь в голову, то все таки не вбити, і щоб попадати в норму до 100грам). І саму під ці задачі непогано підходить саме Мобула 8. А голвне, була якась акція в день розпродажів, і я взяв його десь за 2600грн. Це було вирішальне))))

А ще, на мобулу можна поставити o3 Unit або Волкснеіл - на майбутнє хотілось би цифру.

Відразу закупився пару батками 2s 550mah LAVA.

Перші відчуття - для квартири - дуже буйний. Не розумію як люди літають на ньому по квартирі. Досить сильно закрутив рейти - і все одно, це не дрон для квартири. Якшо хтось думає - куплю універсальний і буду літати і в квартирі і на вулиці - не мучайесь. Для квартири є мобула 6, або Аір65.

Далі, відразу протестував скільки він взагалі може носити:
Ставив на нього батку 2S 550mah - 29гр. Далі, додатково підвішував вагу, і записував середні відсотки тротла при зависанні:
1. Батка - без підвіса - 25% тротл. - дуже бодро, мінімальний рух тротлом - і дрон вже в стелі))
2. Батка +30гр (таку ж батку) - 36% тротл - досить бодро, літає ок. Тобто, вішати на нього цифрову камеру о3 юніт або волкснейл - можно без питань.
3. Батка + 42гр - 46% тротл - вже літає мляво, важкувато - але все ще досить літабельний. Тобто, поставити на нього цифру, і трохи більшу батку (щось на кшалт 720mah) - для дальняків - без проблем. Для фрістайла вже важкувато.
4. Батка +105грн - 60% тротл - оце вжє було цікаво. Взагалі думав не полетить. Полетіло. Дуже важко, дуже неповоротливий. Але літає, і запас потужності для маневру є. А це вага двох ЛіЙонок по 3к mah. Хочу якось спробувати високотокові ЛітійЙонки - боюсь що на такому відсотку Тротлю все одно час певно не збільшиться, але треба перевірити. Раптом для спокійних дальняків покатить (хоча які тут дальняти з таким vtx - не думаю)))))

Загалом - дрон кльовий. Чекаю далі весни (або смерті Хуйла) - щоб випустити дрон в на вигул.

Власник Air65, раніше власник Meteor65. Для квартири ці дрони прям супер, особливо Аір65.
Але, хочеться мати щось для вулиці, але і те що можна тестувати в квартирі, і безпечне(з дактами), і не великої ваги (щоб якшо попасти комусь в голову, то все таки не вбити, і щоб попадати в норму до 100грам). І саму під ці задачі непогано підходить саме Мобула 8. А голвне, була якась акція в день розпродажів, і я взяв його десь за 2600грн. Це було вирішальне))))

А ще, на мобулу можна поставити o3 Unit або Волкснеіл - на майбутнє хотілось би цифру.

Перші відчуття - для квартири - дуже буйний. Не розумію як люди літають на ньому по квартирі. Досить сильно закрутив рейти - і все одно, це не дрон для квартири. Якшо хтось думає - куплю універсальний і буду літати і в квартирі і на вулиці - не мучайесь. Для квартири є мобула 6, або Аір65.

Ставив на нього батку 2S 550mah - 29гр. Далі, додатково підвішував вагу, і записував середні відсотки тротла при зависанні:
1. Батка - без підвіса - 25% тротл. - дуже бодро, мінімальний рух тротлом - і дрон вже в стелі))
2. Батка +30гр (таку ж батку) - 36% тротл - досить бодро, літає ок. Тобто, вішати на нього цифрову камеру о3 юніт або волкснейл - можно без питань.
3. Батка + 42гр - 46% тротл - вже літає мляво, важкувато - але все ще досить літабельний. Тобто, поставити на нього цифру, і трохи більшу батку (щось на кшалт 720mah) - для дальняків - без проблем. Для фрістайла вже важкувато.
4. Батка +105грн - 60% тротл - оце вжє було цікаво. Взагалі думав не полетить. Полетіло. Дуже важко, дуже неповоротливий. Але літає, і запас потужності для маневру є. А це вага двох ЛіЙонок по 3к mah. Хочу якось спробувати високотокові ЛітійЙонки - боюсь що на такому відсотку Тротлю все одно час певно не збільшиться, але треба перевірити. Раптом для спокійних дальняків покатить (хоча які тут дальняти з таким vtx - не думаю)))))

Загалом - дрон кльовий. Чекаю далі весни (або смерті Хуйла) - щоб випустити дрон в на вигул.
ArchmaxПривіт. Теж купив собі мобулу 8, довго немогли забіндити з пультом, але все вдалось. Купив до нього 1s акумулятори, але він незапускається на них чи непробували запускати її на 1s акумуляторах? І чи потрібно щось в налаштуваннях вибирати стосовно акумів?

Переглянути попередні відповіді...
Привіт. Теж купив собі мобулу 8, довго немогли забіндити з пультом, але все вдалось. Купив до нього 1s акумулятори, але він незапускається на них чи непробували запускати її на 1s акумуляторах? І чи потрібно щось в налаштуваннях вибирати стосовно акумів?
arD1zНе пробував. Але можу спробувати, тільки в пн. Хоча 1s для нього певно не дуже. В мене 2s550mah, і то думаю можна було 720mah брати, бо дурі там з запасом.

Привіт. Теж купив собі мобулу 8, довго немогли забіндити з пультом, але все вдалось. Купив до нього 1s акумулятори, але він незапускається на них чи непробували запускати її на 1s акумуляторах? І чи потрібно щось в налаштуваннях вибирати стосовно акумів?
arD1zСпробував. В мене 1s LAVA 260mah. Вони вже не дуже свіжі, але норм.
Дрон без проблем завівся, літає. Ніяких проблем з запуском в мене не має. (нічого не налаштовував окремо)
Але, він дуже дохлий в порівнянні з 2s батками. Плюс, час польоту був пів хвилини. А на 2s 550mah - 10хв.
Тому ідея літати на 1s не дуже

arD1zЯ теж не можу забіндити і прошити. якісь постійно проблеми. і при чому як з дроном так і з пультом. А яким методом у вас вийшл озабіндити? поділіться, плз)

Я теж не можу забіндити і прошити. якісь постійно проблеми. і при чому як з дроном так і з пультом. А яким методом у вас вийшл озабіндити? поділіться, плз)
Martyn_LelekaЯ поки дрона не прошивав, прошивав пульт під дрон в мене на коробці від мобули пише 3.0 на пульт поставив 3.3.0 і передачу пакетів 250 чи 500 hz і бінд фразу. І забіндився. Але ще поки не літав бо на 1s акумах в мене непрацює, чекаю коли прийде 2s акумулятор.

Я поки дрона не прошивав, прошивав пульт під дрон в мене на коробці від мобули пише 3.0 на пульт поставив 3.3.0 і передачу пакетів 250 чи 500 hz і бінд фразу. І забіндився. Але ще поки не літав бо на 1s акумах в мене непрацює, чекаю коли прийде 2s акумулятор.
arD1zЗрозумів. Дякую. Спробую і відпишу потім :geek:

Я поки дрона не прошивав, прошивав пульт під дрон в мене на коробці від мобули пише 3.0 на пульт поставив 3.3.0 і передачу пакетів 250 чи 500 hz і бінд фразу. І забіндився. Але ще поки не літав бо на 1s акумах в мене непрацює, чекаю коли прийде 2s акумулятор.
arD1zвийшло забіндитись)
В бетафлай натиснув на бінд пульта, при цьому на пультрі в ELRS налаштуваннях виставив 250 гц і натиснувши БІНД. програма і пульт побачили один одного і обєднались в любові 💕

ArchmaxШо за норма до 100 грам? і друге питання то 100 грам з баткою чи без?

Здоровенькі були. Намагаюсь прошити дрона шнуром в бетафлай, видає помилку. на 2 компах така проблема. Коли воно перезавантажує пристрій, він не появляється автоматично в Бетафлай, хоча до цього конектиться без проблем. Витягуєш засовуєш ЮСБ - знову все конектиться нормально. Спроба номер 999999 прошити - ті ж граблі з перезавантаженням.

2024-12-28 @09:55:27 -- Пристрій - Перезавантажується до ROM BOOTLOADER

2024-12-28 @09:55:37 -- Не вдалося відкрити послідовний порт

Допоможіть, вже так нашрекався з цим всим ділом шо слів не хвата...

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Здоровенькі були. Намагаюсь прошити дрона шнуром в бетафлай, видає помилку. на 2 компах така проблема. Коли воно перезавантажує пристрій, він не появляється автоматично в Бетафлай, хоча до цього конектиться без проблем. Витягуєш засовуєш ЮСБ - знову все конектиться нормально. Спроба номер 999999 прошити - ті ж граблі з перезавантаженням.

Допоможіть, вже так нашрекався з цим всим ділом шо слів не хвата...
Martyn_LelekaНа Вінді то робите? Якщо так, то спробуйте погратися із драйверами - на стартовому екрані Betaflight є посилання. І ще спробуйте кабель поміняти - в мене на Мобулі 6 було що на одному кабелі ні в яку не хотіло прошиватися, хоча налаштовувалися все ок.

На Вінді то робите? Якщо так, то спробуйте погратися із драйверами - на стартовому екрані Betaflight є посилання. І ще спробуйте кабель поміняти - в мене на Модулі 6 було що на одному кабелі ні в яку не хотіло прошиватися, хоча налаштовувалися все ок.
elektroNIKТак, на вінді...
Дякую🤗. Якісь драйвера ставив, здається. Спробую замінити, бо один кабель взагалі був не дата, а тей що дата якийсь дешевий, стрьомний....

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
164
Назад
Зверху