Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Салют, народ, поділіться будь ласка профілем для Radiomaster 16s під керування Meteor 75. злетіли збережені, довго з нуля створювати.
Буду дуже вдячний
Продовження проблеми: загалом злетіли налаштування пульта, не зробив бекап (знаю, протупив)
Як порадите "відновити пульт до заводських налаштуваннь"?
Умовно з 0, з пустої СД картки в пультію Буду вдячнй за підказки, не стикався до цього з налаштуваннями пульта
Програмне скидання налаштувань (Factory Reset)
Увімкнення з натисканням кнопки MENU: Вимкніть передавач. Затисніть кнопку MENU (зазвичай, одна з кнопок під екраном) і, утримуючи її, увімкніть радіо. Це заведе вас у системне меню.
Навігація до "Factory Reset": Використовуйте навігаційні кнопки для переходу до розділу, пов'язаного з системними налаштуаннями (System Setup) або інструментами (Tools) і знайдіть опцію "Factory Reset" або "Reboot" чи "Restore Defaults".
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.