Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Моргає показник потужності RSSI в дБм, на осд в окулярах

zil852456

Просунутий
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
20.05.25
33
6
8
🎮
Radiomaster GX12
🥽
Skyzone 04O pro, Dji googles g3
🛸
Башер 5", speedybee bee 25, betafpv air65
Доброго дня шановна спільнота! Після збірки та налаштування дрона в betaflight поїхав відлітати дрона на логи, під час польоту звернув увагу, що показник RSSI в дБм починає моргати з значення -60. Можливо є десь пункт в налаштуваннях для підняття цього порогу?

І в мене таке було....Підключи дрон до бетки і в розділі ,,OSD,, Є підпункт ,,Сигнали,, там в графі ,,RSSI,, вистав необхідний рівень, коли йому розпочинати моргать...

Ось ці? Бо там взагалі якісь інші цифри IMG_8879.jpeg

Ось ці? Бо там взагалі якісь інші цифри IMG_8879.jpeg
zil852456Так, я і я і мав на увазі..., ( вибачте вчора я не зміг побачити Ваше запитання,світло вирубили у нас...) ну раз Ви вирішили проблему, то і добре.. ( Ви якщо вирішили проблему, то будь ласка описуйте ту методику,яка вам допомогла, не тільки у Вас може виникнути таке недорозуміння проблеми, Ваш опис ще комусь допоможе...)

Вкладення

• изображение_viber_2025-09-25_18-02-43-324.jpg
    изображение_viber_2025-09-25_18-02-43-324.jpg
    519.1 КБ · Перегляди: 8
Наскільки пам'ятаю, то в GUI цього параметру немає, а в CLI - є. Для прикладу:
  • set osd_rssi_dbm_alarm = -100
  • save

Проблему було вирішено порадою користувача elektroNIK, а саме в самому betaflight, розділ командна стрічка, прописати такі команди (тільки без крапок попереду!):
  • save

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Проблему було вирішено порадою користувача elektroNIK, а саме в самому betaflight, розділ командна стрічка, прописати такі команди (тільки без крапок попереду!):
  • save
zil852456Ну можливо і в командній строкі це зробити...Але нащо в дебрі лізти, якщо це можливо в розділі OSD це все налаштувати? І що означає параметр -100 ?
Ті параметри що я прописую в OSD прописуюця в стоку set osd_rssi_alarm=80. це ж і є alarm-тривога, от воно і блимає,попереджає, а що виконує строка set osd_rssi_dbm_alarm=-100 ( в мене в цій строкі параметр -60....я його не чіпав) Це що вимикає попередженя назавжди?:) А нащо так???, щоб легше було втратити дрона,при погіршеню якості звязку керування? Ну типу а я не знав що звязок втрачаєця, а на показники на єкрані не звернув увагу.... Та хай краще воно моргає, тільки тоді ,коли потрібно..... Я в OSD прописав рівень 80 ( такий рівень рекомендують опитні користувачі дронів) , і цей показник сам прописався в тій строкі, яку я показав, в мене починає блимати коли рівень менше 80...

Вкладення

• 2025-09-26.jpg
    2025-09-26.jpg
    86.9 КБ · Перегляди: 6
Ну можливо і в командній строкі це зробити...Але нащо в дебрі лізти, якщо це можливо в розділі OSD це все налаштувати? І що означає параметр -100 ?
Ті параметри що я прописую в OSD прописуюця в стоку set osd_rssi_alarm=80. це ж і є alarm-тривога, от воно і блимає,попереджає, а що виконує строка set osd_rssi_dbm_alarm=-100 ( в мене в цій строкі параметр -60....я його не чіпав) Це що вимикає попередженя назавжди?:) А нащо так???, щоб легше було втратити дрона,при погіршеню якості звязку керування? Ну типу а я не знав що звязок втрачаєця, а на показники на єкрані не звернув увагу.... Та хай краще воно моргає, тільки тоді ,коли потрібно..... Я в OSD прописав рівень 80 ( такий рівень рекомендують опитні користувачі дронів) , і цей показник сам прописався в тій строкі, яку я показав, в мене починає блимати коли рівень менше 80...
DSDdbm - це абсолютна потужність сигналу на приймачі, вона залежить від налаштувань каналу зв'язку: https://www.expresslrs.org/info/signal-health/#rf-mode-indexes-rfmd
А звичайне RSSI Alarm - це показометр в "попугаях" й ним користуватися не варто, бо він не прогнозований

• Like
Реакції: DSD
dbm - це абсолютна потужність сигналу на приймачі, вона залежить від налаштувань каналу зв'язку: https://www.expresslrs.org/info/signal-health/#rf-mode-indexes-rfmd
А звичайне RSSI Alarm - це показометр в "попугаях" й ним користуватися не варто, бо він не прогнозований
elektroNIKЗрозумів...потрібно орієнтуватись,і контролювати рівень dbm (але RSSI Alarm це не показометр в попугаях.....це рівень подачі сигналу тривоги..при падінні рівня сигалу RSSI до рівня цих попугаїв)...

Можливо ви мене не зрозуміли, показник rssi в дБм на ОСД в окулярах показує мінусове значення, а саме від -20 до -110, зі стажу польотів скажу так, при -110 зникає звʼязок і ви бачите rxloss. Плюсовий показник я ніколи не бачив.

Можливо ви мене не зрозуміли, показник rssi в дБм на ОСД в окулярах показує мінусове значення, а саме від -20 до -110, зі стажу польотів скажу так, при -110 зникає звʼязок і ви бачите rxloss. Плюсовий показник я ніколи не бачив.
zil852456Я зрузумів...у Вас моргає тільки dbm, а у мене моргало все,і я переналаштував тільки в osd, той рівень в ,,Сигналах,,і все пперестало блимать...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху