Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Московитські атаки на FPVUA!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
159278w540.webp

Вітаю друзі!

Останнім часом наша спілка піддається лайтовим Ддос атакам з країн Румунія та Словенія, також активувалися Спамери. Саме це вимусило мене задіяти перший рубіж оборони, а саме посилення захисту при реєстрації нових користувачів, посилення захисту від черезмірної активності та автоматичне блокування по IP.

Це перший подібний випадок, коли я був вимушений звернути на це увагу і задіяти необхідні ресурси. Нас атакують? а це означає, що ми рухаємося у правильному напрямку!

Давайте разом розвивати нашу україномовну спілку, щоб наші вороги змусили задіяти нас наступні рубежі оборони!

Вітаю, друзі!

З метою підвищення безпеки та розвитку нашої спільноти формується загін Адміністраторів форуму.
У нас уже є активні учасники, яким найближчим часом я особисто запропоную взяти на себе частину адміністративних завдань.

Водночас, якщо серед вас є ті, хто бажає долучитися до команди форуму — запрошую написати мені особисте повідомлення-заявку.
Будь ласка, вкажіть у ньому:
  • ваше бачення розвитку спільноти;
  • чому саме ви вважаєте себе корисним рушієм у команді;
  • які навички або досвід можете запропонувати.
Разом ми зможемо зробити наш форум ще більш комфортним, безпечним та корисним для кожного учасника!

Доброго здоров'я спільното!
Допрацював систему розпізнавання та блокування спамерів та московитів.
Наразі, пішла перша доба фінального тестування.
Із важливого:
- Пофікшена помилка при якій виникали проблеми з реєстрацією на форумі!
Вибачаюсь за незручності!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
75
Назад
Зверху