Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Набір для налаштування камери FPV

Mykhailo_Do

Новачок
Учасник

Репутація:

13.03.25
2
1
3
🎮
Nb3yS6tuYQzVhLs
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Доброго дня спільното!!!
Стикнувся з такою проблемою, що треба час від часу налаштовувати фокусування камери FPV дрона, але це мені потрібно робити ще до того як камера вмонтована. На цьому відео (момент починаючи з 1:55) чоловік використовує спеціальний набір - кабель який підєднується до камери, подається живлення на камеру та є відеовихід на монітор. Мені саме такий і треба, допоможіть знайти такий, скажіть як називається або краще дайт лінк де можна придбати.

Щиро дякую!)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Не знаю на рахунок готового кабеля, але виготовити такий елементарно: з камери виходить 3 проводи (зазвичай чорний, жовтий і червоний, але перевіряйте, бо можуть наплутати), жовтий - це відео, він на центральний контакт RCA, червоний - плюс живлення, більшість камер від 7В починають працювати і вище, чорний - земля, її на зовнішній контакт RCA і мінус живлення.

Тобто треба гніздо RSA, роз'єм живлення, який забажаєте (навіть Power-Delivery тригер на 9-12 В - тоді можна буде з Power bank або зарядки живити) і штекер роз'ємчика із камери.

Не знаю на рахунок готового кабеля, але виготовити такий елементарно: з камери виходить 3 проводи (зазвичай чорний, жовтий і червоний, але перевіряйте, бо можуть наплутати), жовтий - це відео, він на центральний контакт RSA, червоний - плюс живлення, більшість камер від 7В починають працювати і вище, чорний - земля, її на зовнішній контакт RSA і мінус живлення.

Тобто треба гніздо RSA, роз'єм живлення, який забажаєте (навіть Power-Delivery тригер на 9-12 В - тоді можна буде з Power bank або зарядки живити) і штекер роз'ємчика із камери.
elektroNIKна жаль сам я зараз не можу це зробити, бо паяльника навіть ніколи не тримав. Але терміново потрібно готове рішення... Дякую друже)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху