Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Найдешевший/оптимальний приймач зображення для новачка

Martyn_Leleka

Просунутий
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
20.09.24
38
36
18
🎮
Radiomaster TX12 ELRS
🥽
Skyzone Cobra X v4
🛸
Happymodel Mobula 8
Вітаю, шановне панство!
В темі дронів новачок, можу щось неправильно назвати, тому одразу вибачайте 😇

Я маю Mobula 8 і шукаю найдешевший і найоптимальніший варіант для отримання зображення з дрону.
Маю наступні варіанти на розгляді:
  1. Новий шолом EV800D.
    1735245137656.png
    Ціна в районі 80$ (юзаного 60$)
    Плюси: Можна використовувати як екран
    Мінуси: Очі дякую не скажуть це точно 😵‍💫

2. LSD JINJIEAN 4,3" 5,8G NTSC/PAL
    1735245164399.png
    Купити lsd моніторчик і ганяти на ньому.
    Ціна 50$

3. 1735245311243.png 1735245238078.png
    Купити такий приймач Skydroid FPV OTG 5.8G за 30$ і використовувати свій смартфон, або як моніторчик, або спробувати через VR Box ціна якого юзаного 2-3$ нового баксів 5-10.
    Загально нехай буде 40$ за такий "кіт".
    Можливо є плюс, що екран якісніше, але я не впевнений в тому, що очі почуватимуть субе краще від цього, ніж на варіантах 1 та 4.

4. Шолом Ysido 008D.
    1735245349172.png
    По ходу те саме шо і варіант №1, але дешевше 10-20 баксів 🤑 і як на мене красивіше.
    Новий 60$.
Прошу допомогти з вибором🙏. Може ще щось підкажете? Може є якийсь досвіт і таке інше...Поради? Шолом з першого варіанту популярний наче 🤷‍♂️, а от з 4 мені подобається візуально.

В майбутньому, візьму окуляри чип шолом якісні, але загалом поки треба щось дешманське 💩

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Немаю великого досвіду, але мене вкрай влаштовують мої Skyzone SD і з досвіду спілкування цей шолом є одним з небагатьох бюджетних що відповідає ціна-якість.
7000 гривень це немало, але як на мене краще вкластись трохи більше ніж $80 і отримати сталу якість. Це мій перший шолом і я бавився саме такими ж питаннями як і ви при купівлі першого девайсу, але як мені здається я непрогадав вийшовши із допустимого бюджету.
Що стосується монітору, то це далеко не шолом і в майбутньому всеодно вам доведеться стикнутися з новим девайсом, це однозначно не рішення питання.

Немаю великого досвіду, але мене вкрай влаштовують мої Skyzone SD і з досвіду спілкування цей шолом є одним з небагатьох бюджетних що відповідає ціна-якість.
7000 гривень це немало, але як на мене краще вкластись трохи більше ніж $80 і отримати сталу якість. Це мій перший шолом і я бавився саме такими ж питаннями як і ви при купівлі першого девайсу, але як мені здається я непрогадав вийшовши із допустимого бюджету.
Що стосується монітору, то це далеко не шолом і в майбутньому всеодно вам доведеться стикнутися з новим девайсом, це однозначно не рішення питання.
MagshifterДякую! В моєму випадку хіба що вже юзані шукати 🤷‍♂️ Треба собі додати на олх фільтр пошуку.

Skyzone Cobra найкращий варіант.

З обраного вами:
- EV800D - краще з 4 варіантів;
- монітори, на мою думку, взагалі погана ідея (хіба що до лоба примотувати);
- Телефон + дешевий OTG VRX - це як монітор тільки мороки через кривий софт та поганий прийом сигналу;
- Ysido 008D лише тримав в руках. Відповідно критикувати не можу, але особисто обрав би EV800D.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
53
Перегляди
2 тис.
Назад
Зверху