- 23.01.25
- 19
- 6
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX12 mk2
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
На дроні ELRS на UART чи SPI?
На пульті внутрішній модуль на 2.4ГГц, а приймач на дроні на 900МГц якщо я вірно зрозумів? Тоді в цьому і причина.
У вас апа і дрон працюють на різних частотах, тому забіндити не вийде.
Потрібен зовнішній модуль на 900МГц до апаратури.
Тоді підкажіть який зовнішній модуль краще купити ?
Тоді підкажіть який зовнішній модуль краще купити ?
Доброго, потрібна допомога, маю FPV радіоприймач BAYCK ELRS 915М / 2.4G NANO, пульт TX12 Mark II Radio, не біндиться, і не можу хрозуміти чому. Буду вдячний за відповіді.
Перш за все переврити чи співпадають версії ELRS на пульті та приймачі. Потім опишіть як ви робите процесс бінду. А тоді вже будемо думати, бо мало інформації.
Доброго, потрібна допомога, маю FPV радіоприймач BAYCK ELRS 915М / 2.4G NANO, пульт TX12 Mark II Radio, не біндиться, і не можу хрозуміти чому. Буду вдячний за відповіді.
В приймача одна антена, отже він працює на одній частоті 915 АБО 2400. У вас яка версія?
Упаковки від приймача немає, тому точної моделі не може сказати, на самій платі є надпис elrs 915m. В характеристиці на сайтах пише ( BAYCK ELRS NANO сумісний з будь-яким обладнанням, що передає сигнал на частоті 915МГц / 2.4ГГц.)
Упаковки від приймача немає, тому точної моделі не може сказати, на самій платі є надпис elrs 915m. В характеристиці на сайтах пише ( BAYCK ELRS NANO сумісний з будь-яким обладнанням, що передає сигнал на частоті 915МГц / 2.4ГГц.)
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар