Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Не біндиться дрон з апаратурою (несумісність)

• Автор теми Автор теми Skoch
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 45
  • Перегляди Перегляди 4 тис.

Skoch

Новачок
Учасник

Репутація:

23.01.25
19
6
3
🎮
Radiomaster TX12 mk2
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Як забіндити пульт і дрон версія ERLS стоїть однакова, на пульту стоїть тіль внутрішній модуль ERLS.

IMG_20250125_205525.jpg IMG_20250125_205506.jpg

На дроні ELRS на UART чи SPI?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
На пульті внутрішній модуль на 2.4ГГц, а приймач на дроні на 900МГц якщо я вірно зрозумів? Тоді в цьому і причина.
У вас апа і дрон працюють на різних частотах, тому забіндити не вийде.
Потрібен зовнішній модуль на 900МГц до апаратури.

На пульті внутрішній модуль на 2.4ГГц, а приймач на дроні на 900МГц якщо я вірно зрозумів? Тоді в цьому і причина.
У вас апа і дрон працюють на різних частотах, тому забіндити не вийде.
Потрібен зовнішній модуль на 900МГц до апаратури.
ColdmanТочно, я не помітив на скріні модель приймача. Все так і є - різні частоти. Необхідно зовнішній модуль на 900MHz придбати.

Тоді підкажіть який зовнішній модуль краще купити ?

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
  • Like
Реакції: vpro
Доброго, потрібна допомога, маю FPV радіоприймач BAYCK ELRS 915М / 2.4G NANO, пульт TX12 Mark II Radio, не біндиться, і не можу хрозуміти чому. Буду вдячний за відповіді.

Доброго, потрібна допомога, маю FPV радіоприймач BAYCK ELRS 915М / 2.4G NANO, пульт TX12 Mark II Radio, не біндиться, і не можу хрозуміти чому. Буду вдячний за відповіді.
IgorkoПерш за все переврити чи співпадають версії ELRS на пульті та приймачі. Потім опишіть як ви робите процесс бінду. А тоді вже будемо думати, бо мало інформації.

Перш за все переврити чи співпадають версії ELRS на пульті та приймачі. Потім опишіть як ви робите процесс бінду. А тоді вже будемо думати, бо мало інформації.
ColdmanПриймач і пульт на 3.5.3 версії. Було скопійовано модель, пеше пробував прописати бінд фразу ( не законектилось), потім побував примусово ( 3 рази живлення, приймач моргає два рази швидко, на пульні expressLRS далі bind, і не вяжелься). Вже передивився купу відео і все без результатно.

IgorkoВ приймача одна антена, отже він працює на одній частоті 915 АБО 2400. У вас яка версія?

Переглянути попередні відповіді...
В приймача одна антена, отже він працює на одній частоті 915 АБО 2400. У вас яка версія?
elektroNIKУпаковки від приймача немає, тому точної моделі не може сказати, на самій платі є надпис elrs 915m. В характеристиці на сайтах пише ( BAYCK ELRS NANO сумісний з будь-яким обладнанням, що передає сигнал на частоті 915МГц / 2.4ГГц.)

Вкладення

• Знімок екрана 2025-03-19 122803.png
    Знімок екрана 2025-03-19 122803.png
    55.6 КБ · Перегляди: 16
Упаковки від приймача немає, тому точної моделі не може сказати, на самій платі є надпис elrs 915m. В характеристиці на сайтах пише ( BAYCK ELRS NANO сумісний з будь-яким обладнанням, що передає сигнал на частоті 915МГц / 2.4ГГц.)
IgorkoВ них плати різні (915 - монтаж з 2 сторін, 2400 - монтаж односторонній):
1742380550216.png

Упаковки від приймача немає, тому точної моделі не може сказати, на самій платі є надпис elrs 915m. В характеристиці на сайтах пише ( BAYCK ELRS NANO сумісний з будь-яким обладнанням, що передає сигнал на частоті 915МГц / 2.4ГГц.)
IgorkoІ на самій платі є шовкографія з частотою:
1742380656907.png

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
53
Перегляди
2 тис.
Відповідей
3
Перегляди
381
Назад
Зверху