- 11.08.25
- 52
- 0
- 6
- 🎮
- Radiomaster
- 🛸
- ZOHD Altus
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Паяти краще вчитися не на польотнику, бо надто дороге навчання буде. Якщо він ще живий, то відкладіть його в сторону й тренуйтеся на старій платі з чогось, або набір для тренування придбайте.
1. Вам не вистачає потужності/температури, швидше за все.
2. Каніфоль - доволі посередній флюс, який відмивати потім довго. Раджу взяти якийсь гелеподібний або рідкий, але неактивний.
Дякую за відповідь. Немає часу вже діставати нові флюси, я не думав що два провідка припаяти така проблема буде. Колись пару раз паяв мідним паяльником, все було добре... Тут якийсь пипець, паяльник стає чорним, не паяє, довго чистити (у мене є спеціальний йоржик), воно просто не липне до контакту, один припаяв, норм - другий почав паяти, відвалився нафік перший... Я попробувати політати хотів.
Річ у тому, що плата польотника багатошарова й дуже добре передає тепло по усій площі. Тому якщо довго гріти один контакт, то сусідні теж починають плавитися. Треба паяти максимально швидко, щоб цього не ставалося. А щоб швидко локально припаяти треба запас потужності мати і правильну температуру виставити.
І яка температура потрібна? Ладно, все одно не встигну. Може сьогодні ще спробую
Жало потрібно залудити. Нещодавно теж стикнувся із подібною історією. Недостатньо температури через окисли на жалі.
Так, але його дуже важко лудити, і відразу пропадає залудження.
Припаяв, із допомогою якогось очисника для жала. Питання, якщо у мене земля та USB Type-C зовнішня залізячка закорочено, це нічого?
Корпус роз'єму, зазвичай, і так висить на землі, тому мало б все бути ок.
Всю ту "жижу" на платі добре відмийте, бо вона може мати певну активність й з часом роз'їдати доріжки
Дякую, але потім відмию. Немає часу. Тобто можна збирати дрончик? А є відео як його правильно зібрати?
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар