- 16.03.25
- 3
- 0
- 1
- 🎮
- Tx12
- 🛸
- 7
Дрон забіндився до пульта але в бета флай рух стіків та тумблерів не відображається
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Вже все працює після обновленя прошивки
Після оновлення прошивки чого? Підкажи як? Бо я до LiftOff не моду під'єднати пульт Betafpv. При цьому на він керує Aquila16 без питань. ДЯкую заздалегідь
Та сама проблема. В чому свме обновляв прошивку в передавачу чи приймачу?
І підкажіть, як дізнатися виробника і модель приймача. Дрон подарували
ти на якому модулі? Їх може бути два, зовнішній і внутрішній. Для модуля є три способи прошивки. Для приймача я знаю два.
Вітаю! Не можу налаштувати пульт Betafpv до LiftOff. При підключенні чз кабель до ПК, LF його навіть баче, але стіки показники каналів нереагуть на рух стікіль пульта. При цьому на він керує Aquila16 без питань. Можливо щось перепрошити треба в Дякую за допомогу заздалегідь
Note: This radio transmitter isn't compatible with Windows 11/Windows 10 systems running on AMD CPUs. If you wanna connect to a simulator, you will need to revert it to the ELRS 2.0 firmware.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар