Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Не відповідають мотори у Betaflight та від пульта , що ротити Метеор 65 ?
Доброго дня , підкажіть мотори не реагують ні у Betaflight ні від пульта , що ротити Метеор 65 ? Можливо що не правильно налаштував , дрон тільки куплений , мотори не підгоріли .
Вітаю. Можете більш детальніше розказати, що саме ви робили, як вмикали, як біндили дрон до апаратури і що маєте на увазі "мотори не реагують".
Якщо ви не забіндили вупчика до пульта то він і армиться не буде і як результат мотори не реагуватимуть..
Вітаю. Можете більш детальніше розказати, що саме ви робили, як вмикали, як біндили дрон до апаратури і що маєте на увазі "мотори не реагують".
Якщо ви не забіндили вупчика до пульта то він і армиться не буде і як результат мотори не реагуватимуть..
MagshifterВітаю вас , почну з самого початку , отже купив дрон в інтернет магазині , він забіндився але якось дивно реагував , тоді я вирішив оновити прошивку , і після того він не реагує ні від пульта ні в програмі не можу запустити мотори , на апаратурі біндится армится але мотори не крутяться , можливо я пропустив якесь налаштування ?
Вітаю вас , почну з самого початку , отже купив дрон в інтернет магазині , він забіндився але якось дивно реагував , тоді я вирішив оновити прошивку , і після того він не реагує ні від пульта ні в програмі не можу запустити мотори , на апаратурі біндится армится але мотори не крутяться , можливо я пропустив якесь налаштування ?
GiftfrostПо-перше вам потрібно повернути прошивку до заводських налаштувань і вже потім відштовхуватися від початкової проблеми. Я оновлював також для експерименту, але повернувся до попередніх налаштувань саме через проблеми які виникли поспіль
По-перше вам потрібно повернути прошивку до заводських налаштувань і вже потім відштовхуватися від початкової проблеми. Я оновлював також для експерименту, але повернувся до попередніх налаштувань саме через проблеми які виникли поспіль
GiftfrostА як вирішили? Купили нову плату?
Чи поміняли по гарантії, бо схожа ситуація, новий дрон, мотори не відповідають, побачив на пайці, що між пайкою моторів виникла перемичка з олова вийшла, хочу спробувати повернути кошти з алієкспреса, якщо ні, то буду пробувати прибрати паяльником)
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.