Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

не зберігається напрямок оберту мотора(Betaflight)

emptysource

Редактор
Модератор

Репутація:

23.07.25
140
60
28
🎮
radiomaster tx12
🥽
eachine 800dm / meta quest3(OpenIPC)
🛸
2" 2/4s також 5" 4-6s
Вітаю!
не зберігаються перевпорядкування напрямків руху моторів у BEtaflight.
Плата Jhemcu f405 aio HD
Прошивка 4.5.3 від 23 листопада 25 р.
Betaflightonline
зображення екрану прикріпив
принатисканні напрямок обертання моторів->по одному(або усі разом) та виставленні напрямку кожного двигуна - все ок, так як треба.
від'єдную, підключаю знов - не зберігається. змінював дішоти - без змін

Хто знає, в якому напрямку рухатись, підкажіть

Вкладення

• 1770481342206.png
    1770481342206.png
    47.3 КБ · Перегляди: 4
Ну, наскільки я знаю, що не всі плати підтримують саме таке перемикання( через повзунок у бетафлай) на напрямок моторів.
Спробуйте переключити його на стандартний режим і вже вручну по одному назначити мотори. Можливо це допоможе

Ну, наскільки я знаю, що не всі плати підтримують саме таке перемикання( через повзунок у бетафлай) на напрямок моторів.
Спробуйте переключити його на стандартний режим і вже вручну по одному назначити мотори. Можливо це допоможе
blvckl1stСаме цей процес я описав. Процес не відрізняється від режиму експерта

Спробуйте після налаштування перейти на іншу вкладку, на якій є кнопка "Зберегти і перезавантажити", і натиснути її.
Якщо не допоможе, то через ESC конфігуратор завжди все працює.

Спробуйте після налаштування перейти на іншу вкладку, на якій є кнопка "Зберегти і перезавантажити", і натиснути її.
Якщо не допоможе, то через ESC конфігуратор завжди все працює.
vproзайшов в єсц конфігуратор онлайн, зчитав дані єсц, отримав normal на всіх моторах, поміняв на реверс 2 та 3, зберіг, вийшов. Підключився до БФ - воно скинуло налаштування).
Відключився від БФ, повторив процедуру з реверсом, вийшов з конфігуратора, відє'днав від батарейки, під'єднав, підключився до ЄСЦ К - значення тримаються. Почепив пропи, ввімк. апу, під'єднав аккум до квада, арм - дрон перекинуло, двигуни зупинились - те саме, що було з неперебитими значеннями напрямків. зайшов в ЄСЦ - і бачу , що напрямок зберігся. тепер в мене ступор. все , що бачу я на даний момент - перевірити все знов після відкату прошивки на попередню версію. Є ще якісь думки, щоб не робити все радикально?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху