Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Вітаю, така проблема коли заармлений дрон і перемикаєш канал зникає картинка, на VRX канал змінюється, а на моніторі відео немає. Коли дізармиш дрон канали і бенди перемикаються без проблем, картинка є.
Можу помилятися, бо мені таке ніколи не треба було, але це, здається, стандартне обмеження бетафлайту - не перемикати канали заармленим.
Якщо це так, то треба патчити самому або ставити збірки, які в Україні вже напевно багато хто робив.
Можу помилятися, бо мені таке ніколи не треба було, але це, здається, стандартне обмеження бетафлайту - не перемикати канали заармленим.
Якщо це так, то треба патчити самому або ставити збірки, які в Україні вже напевно багато хто робив.
vproНе дописав, з партії дронів проблема з 3 тільки інші нормально працюють. Комплектуючі на всіх однакові, прошивка milbeta+milrls. Так як у мене не великий досвід вже закінчились ідеї в яку сторону копати...
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.