- 06.09.25
- 65
- 6
- 8
- 🎮
- Radiomaster pocket
- 🥽
- Dji goggles
- 🛸
- Any BetaFPV
Дякую що обрали допомогти мені (або хочаб спробувати) я це ціную, правда.
Ситуація така: я купив radiomaster pocket як перший пульт на виріст, спочатку для польотів в сімах, а потім для реальних польотах на літаках, дронах. Зараз я його використовую виключно для симуляторів, і питання звучить так: чи можна змінити щоб 3-х позиційні перемикачі працювали не як вісі, а як три окремі кнопки? Тому що вісь не завжди зручно. Також чи можна зробити енкодер як вісь? Бо зараз він працює лише в крайньому положенні як кнопка.
Пробував питати в ChatGPT, Gemini що можна в цій ситуації зробити, обидва кажуть якось гратись з logical switches, special functions, але я не зрозумів конкретно як. Також я просив Gemini написати код де він виправить 3-х п. Перемикачі як вісі і зробить їх кнопками, та зробить енкодер вісю. 3-х п.п. він не зробив як би я не просив, але енкодер якось зробив... Я намагався знайти різницю між дефолтним профілем який в мене був і новим який він зробив, але я не знайшов як він це зробив.
Можливо хтось стикався з таким, і має рішення якесь, буду дуже вдячний за БУДЬ ЯКУ відповідь стосовно теми. Дякую
P.s думав використати милицю у вигляді емулятора геймпада хбох, але це вже крайня міра... Тому, буду сподіватись що щось можна зробити.