Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Нестандартне налаштування Radiomaster pocket

Льотчик-зальотчик

Активіст
Учасник

Репутація:

06.09.25
65
6
8
🎮
Radiomaster pocket
🥽
Dji goggles
🛸
Any BetaFPV

Дякую що обрали допомогти мені (або хочаб спробувати) я це ціную, правда.

Ситуація така: я купив radiomaster pocket як перший пульт на виріст, спочатку для польотів в сімах, а потім для реальних польотах на літаках, дронах. Зараз я його використовую виключно для симуляторів, і питання звучить так: чи можна змінити щоб 3-х позиційні перемикачі працювали не як вісі, а як три окремі кнопки? Тому що вісь не завжди зручно. Також чи можна зробити енкодер як вісь? Бо зараз він працює лише в крайньому положенні як кнопка.

Пробував питати в ChatGPT, Gemini що можна в цій ситуації зробити, обидва кажуть якось гратись з logical switches, special functions, але я не зрозумів конкретно як. Також я просив Gemini написати код де він виправить 3-х п. Перемикачі як вісі і зробить їх кнопками, та зробить енкодер вісю. 3-х п.п. він не зробив як би я не просив, але енкодер якось зробив... Я намагався знайти різницю між дефолтним профілем який в мене був і новим який він зробив, але я не знайшов як він це зробив.
Можливо хтось стикався з таким, і має рішення якесь, буду дуже вдячний за БУДЬ ЯКУ відповідь стосовно теми. Дякую

P.s думав використати милицю у вигляді емулятора геймпада хбох, але це вже крайня міра... Тому, буду сподіватись що щось можна зробити.

Все це можна.
Дуже рекомендую просто подивитися цей список

Особливо відео про мікси.
Тоді не доведеться більше ніколи нічого питати, там все насправді досить просто, але незвично спочатку.

Все це можна.
Дуже рекомендую просто подивитися цей список

Особливо відео про мікси.
Тоді не доведеться більше ніколи нічого питати, там все насправді досить просто, але незвично спочатку.
vpro
Дякую вам також

Якщо коротко, то так:
- відв'язуєте перемикач у вкладці виходів
- робите логічні перемикачі як вам по рібно
- прив'язуєте логічні перемикачі до каналів

Але кілька питань:
1. Енкодером ви називаєте потенціометра на верхній грані апаратури?
2. Воно вам потрібно в симуляторі? Цікаво для чого саме.
3. Якщо в симуляторі - то ще можуть бути особливості конкретного симулятора / операційної системи. Зазвичай не усі канали зможуть оброблятися, тому це збільшує варіанти того що може піти не так.
4. По логічних перемикачах можете пошукати відео - є доволі багато різних. Або ж, можу спробувати вам записати щось на своїй апаратурі, але тоді розпишіть більш алгоритмічно яка саме має бути поведінка, типу:
- перемикач у верхньому положенні: канал #7 на 100%, канали #8 і #9 на 0%
- перемикач посередині: канал #8 на 100%, канали #7 і #9 на 0%
- і т.д.

Якщо коротко, то так:
- відв'язуєте перемикач у вкладці виходів
- робите логічні перемикачі як вам по рібно
- прив'язуєте логічні перемикачі до каналів

Але кілька питань:
1. Енкодером ви називаєте потенціометра на верхній грані апаратури?
2. Воно вам потрібно в симуляторі? Цікаво для чого саме.
3. Якщо в симуляторі - то ще можуть бути особливості конкретного симулятора / операційної системи. Зазвичай не усі канали зможуть оброблятися, тому це збільшує варіанти того що може піти не так.
4. По логічних перемикачах можете пошукати відео - є доволі багато різних. Або ж, можу спробувати вам записати щось на своїй апаратурі, але тоді розпишіть більш алгоритмічно яка саме має бути поведінка, типу:
- перемикач у верхньому положенні: канал #7 на 100%, канали #8 і #9 на 0%
- перемикач посередині: канал #8 на 100%, канали #7 і #9 на 0%
- і т.д.
elektroNIKПо перше хотів би подякувати за швидку і змістовну відповідь.
1) Так, енкодер - потенціометр, я помилився. Тому що енкодер не має кінця на відміну від потенціометра.
2) Так, в деяких сімах краще кнопки аніж осі, та й плюс більше варіантів перемикачів буде. Aerofly fs 8 наприклад, керування шассі/закрилами зручніше через кнопки, а не вісі.
3) Не дуже зрозумів що ви мали на увазі. Але я щось там клацав і виходило що коли SC+ & SD+ то спрацьовує кнопка, а не вісь.
4) Не дуже розумію поки що і до чого, подивлюсь відео і тоді вже щось буду пробувати, вам відпишу.

Дякую

По перше хотів би подякувати за швидку і змістовну відповідь.
1) Так, енкодер - потенціометр, я помилився. Тому що енкодер не має кінця на відміну від потенціометра.
2) Так, в деяких сімах краще кнопки аніж осі, та й плюс більше варіантів перемикачів буде. Aerofly fs 8 наприклад, керування шассі/закрилами зручніше через кнопки, а не вісі.
3) Не дуже зрозумів що ви мали на увазі. Але я щось там клацав і виходило що коли SC+ & SD+ то спрацьовує кнопка, а не вісь.
4) Не дуже розумію поки що і до чого, подивлюсь відео і тоді вже щось буду пробувати, вам відпишу.

Дякую
Льотчик-зальотчик3. просто про те, що якщо хочеться якусь дуже складну логіку, то може не вистачити каналів, які розуміє софт. Деякі симулятори, наприклад, бачать тільки 6 перших каналів (4 осі + 2 перемикачі), а решту не обробляють, тому можна впертися в це обмеження.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху