Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Нотатки роботи зі звуком в Reaper | 101 Як прибрати шум із запису голоса?

• Автор теми Автор теми Magshifter
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 0
  • Перегляди Перегляди 431
  • Теги Теги
    робота з голосом

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Вітаю вас Друзі!
Так як YouTube, та створення контенту це одна з моїх професійних навичок, я вирішив потроху публікувати різні цікаві нотатки. Надіюсь це буде корисним для спільноти.

Зі звуком я працюю в програмі Reaper вже дуже довгий час, тому і вам рекомендую.
Зараз я роблю ролик для свого каналу і запис голосу є основним його аспектом і так як мій системник досить гучний, то виникає проблема з шумом який досить легко звести на ніт.
Я покажу вам як це швидко та легко робиться в рограмі Reaper.

Покрокові дії для знешкодження шуму:
  1. Робимо тестовий запис голосу на мікрофон і запис шуму без голосу:
    00.jpg
  2. Виділяємо приклад нашого шуму:
    01.jpg
  3. Клацаємо на Звукові Ефекти дорожки:
    02.jpg
  4. Прописуємо в фільтрах ефект ReaFir, обираэмо його та тиснемо на Add
    03.jpg
  5. Обираємо в ефекті Mode: Substract, Edit mode: Precise, фіксуємо галочку на Automaticflly build noise profile:
    04.jpg
  6. Активуємо Tooggle Reapeat [R] і клацаємо на Play (пробєл)
    05.jpg
  7. Дивимося як вибудовується графік шуму. Далі зупиняємо програвання обраної частини запису натиснувши Stop (пробєл), деактивуємо Tooggle Reapeat [R], знімаємо галочку з Automaticflly build noise profile і клацаємо пробел щоб послухати весь запис з застосуваним єфекту подавління шуму:
    06.jpg
  8. Далі з застосуванням клавіші Ctrl хапаємо мишкою цей червоний графік і опускаємо та підіймаємо його, щоб максимально зменшити шум якщо він залишився, тут вже на ваш розсуд і на ваш слух вся надія:
    07.jpg
  9. Після того як вас влаштувало положення графіку, закриваємо вікно єфектів та записуємо голос на цей трек. Єфект буед примінятися тільки для сього треку.
Якщо вам було цікаво і корисно, пишіть, коментуйте, питайте, погрожуйте - будемо отримувати новий досвід :)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
8
Перегляди
318
Відповідей
9
Перегляди
596
Назад
Зверху