Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

• Вітаю, Гість! Будь ласка, при створенні теми Зборів, залиште якомога більше інформації про ваш підрозділ, додайте відео звернення, посилання на вашу групу в телеграм, банку або рахунок збору та будь-яку додаткову інформацію, що допоможе користувачам веріфікувати вас як реальний підрозділ. Це все допоможе вам швидше досягти своєї мети! З вдячністю і повагою Адміністрація форуму. Героям Слава!!!

Зібрано! В роботі! Object 265/1 - виконує завдання!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Збір на дрона.jpg

Вітаю шановні пані та панове!
Ми зібрали 15000 гривень на наш перший дрон для Збройних Сил України! Дякую всім хто долучився!

Дрончик зібраний готовий до тестування!

Об'єкт 265 7" - FPV дрон для ЗСУ
  • Час збору грошей: 26 днів (24.08-19.09.2024)
  • Компоненти FPV (11400 гр.): Прибули в майстерню - 23.09.2024!
  • Батка для FPV (0 гр.): якісний акумулятор наданий невідомим Добродієм в якості доната (В майстерні!). Це дозволило вивільнити частину грошей на оптимізацію майстерні.
  • Інструменти (3500 гр.): придбав необхідні розхідники та деякі мілкі інструменти для збірки та пайки на зараз і на майбутні дрони. Частину брав в Україні частину замовляв на Аліку щоб заощадити гроші. (Флюс, припой, лак, спирт, витяжка, пінцети зворотні, smoke stopper, оплітка, тримачі, дроти, конектори та інша дрібнота)
  • Залишок: 700 гривень на непередбачувані розтрати.
  • 💛💙 Добродії: @Orest (+100), @preasm (+1000), @Neptunas (+100), @worxbend (+4200), @PC Repair (+100), Андрій (+100), @elektroNIK (+1265), @Blind (+3000), @BazzzKO (+500), @Shakhter (+500), Олег (+200) @Dmytro KRZY (+400), @Vitalii (+200), @Akceptor (+300), @Coldman (+1500), @Laptev (+500), SerBil (+500), Інкогніто (+35) та @Andolor (+500)
  • 💛🩵Донат на Каву та Бутіки: 500 гривень від пана @Orest
Продовжую збір, тепер на 2 FPV Дрони! Ціль збору 30000 гривень!
Я буду вдячний будь-якій вашій підтримці для досягнення поставленого завдання!
Посилання на збір тут! -
Збір на створення Дрону для ЗСУ! або на PayPal magshifter@gmail.com
На каву та бутіки: Дякую за вашу підтримку!

Бажаю всім Тихого Неба!
З повагою,
Magshifter

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю шановне панство!
Збір на дрон для Збройних сил завершено!
Хочу висловити Величезну подяку Добродіям за вашу підтримку збору на дрон для ЗСУ!

Гроші зібрані, компоненти в дорозі, скоро пайка!
Велика подяка кожному хто долучився!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Сьогодні прибули усі компоненти! Це відбулося на неділлю раніше ніж я очікував :)
До збірки приступлю в кінці цієї неділлі, так як в мене запланована робота яку треба завершити.
Сьогодні проведу невеличкий стрім з оглядом компонентів!
photo_2024-09-23_19-32-14.jpg

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Замовив новий VTX RUSH Max Solo Tank 5.8G VTX 2.5W, так як те що приїхало Solo 1.6W не дуже підходить для хлопців, залишу собі для майбутньої 5-ки.
Компонент буде через 3-4 дні. +600 гривень, беру на ОЛХ по ціні Аліекспресу.

Були невеличкі затримки по збірці, через винекнення технічних нюансів та знеструмлення міста.
Наразі всі нюанси виправлені, дрончик вже зібраний, налаштований, та готовий до тестування.
Через технічні нюанси, брак часу, а також через те, що це мій перший досвід - невистачило часу зняти відосики по збірці. Цей нюанс я наздожену на наступному дроні.
Планую зробити відосик по прошивці та налаштуванню Об'єкта 265, а згодом відео звіт з тестових польотів.
Ще раз хочу подякувати за вашу участь у цьому амбіційному проекті який вже втілився в реальність!
photo_2024-10-07_02-07-10.jpg
З повагою,
Magshifter

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Об'єкт 265/7" повністю готовий. Батка підпаяна, арм працює, картинка є, стартує стабільно.Трошки підняв у повітря сантиметрів на 20 і почув чарівний шелест крил важкого птаха! Порівнювати з вупом навіть немає ніякого сенсу. Чекаю дзвінка на Тестування від хлопців!

Об'єкт 265/7" повністю готовий. Батка підпаяна, арм працює, картинка є, стартує стабільно.Трошки підняв у повітря сантиметрів на 20 і почув чарівний шелест крил важкого птаха! Порівнювати з вупом навіть немає ніякого сенсу. Чекаю дзвінка на Тестування від хлопців!
Magshifterі як дрон?

Дрончик вже у підрозділі, полетів виконувати бойове розпорядження!
Скоро опублікую невеличкий звіт від хлопців.
Всім дякую!
P.S. Протестувати так і не вийшло, нажаль..

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху