Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Огляд Meteor 75pro. Чи актуальний в 2025?

Diesel

Новачок
Учасник

Репутація:

02.06.25
16
25
3
🎮
TX16s
🥽
Skyzine 04x pro
🛸
Diatone roma f7
Огляд Meteor75 Pro FPV з запізненням в 2 роки) Один з найпопулярніших вупіків, який рекомендують як початківцям, так і досвідченим пілотам для тренування та розваги. Це дрон, який ідеально підходить для польотів як вдома, так і на малих локаціях. І ось я, дизель, нарешті тримаю свого "білого лицаря" від компанії Beta FPV - Meteor 65 Pro. У цьому відео я поділюсь своєю думкою про цього маленького красеня. Покажу, що ви отримаєте з коробки, загляну в прошивку та перевірю його на стійкість вдома, а потім вийдемо на вулицю та спробуємо не загубити його в траві.

Невеличка поправка - у комплекті проставки під камеру, які дозволяють змінити кут її встановлення. Найіменший - 15 градусів, що фактично відповідає автомобільному, дещо у поле зору входить захист повітряних гривнтів, та повністю задовільняє мене як новачка. Окрім того, рейти 670 без зглажування в центрі принаймні для рискання - дійсно для новачка буде незручно та іноді навіть травматично.
А так - чудовий огляд із базовими знаннями для покупця будь-якого тінівупа. Дякую.

Невеличка поправка - у комплекті проставки під камеру, які дозволяють змінити кут її встановлення. Найіменший - 15 градусів, що фактично відповідає автомобільному, дещо у поле зору входить захист повітряних гривнтів, та повністю задовільняє мене як новачка. Окрім того, рейти 670 без зглажування в центрі принаймні для рискання - дійсно для новачка буде незручно та іноді навіть травматично.
А так - чудовий огляд із базовими знаннями для покупця будь-якого тінівупа. Дякую.
HindinusaДякую за відгук, та доповнення)

Зтикався із відгуками, шо плати на метеорах часто відвалюються. Власники із досвідом, поділіться думкою.
на противагу про мобули я такого не чув. також цікаво, може є мобулісти, в яких не так

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху