Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Опановую мапу Сосновий Бір на Meteor 75 Pro

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"

Вітаю друзі!
Прошу до перегляду моїх політух по мапі Сосновий Бір на Meteor 75 Pro у Acro режимі.
Сьогодні я літав на максимально потужних налаштуваннях і це було дуже адріналіново!
Залишайте свої поради та відгуки!

я звісно розумію, що свовета мене ніхто не просив -)
але мені здається, ви занадто затиснули рейти по yaw
yaw це всього лише ваш поворот голови, так би мовити, коли вони трохи агресивніші, вам стане літати простіше
завузький кут у стандартного метеора, коли ширший кут камери, розуміння, що дрон летить незалежно від того, куди ви дивитеся, приходить швидше.
та й загалом дрон летить як цегла -)
це навіть не питання пілотування, скоріше налаштування підів і фільтрів.
на такому не чуйному дроні складно вчиться, я майже впевнений, що затримка занадто велика.
віртуальний горизонт, напевно, краще б в osd увімкнути, а ось сайдбари за тангажем, на жаль, на метеорі не працюють

я звісно розумію, що свовета мене ніхто не просив -)
але мені здається, ви занадто затиснули рейти по yaw
yaw це всього лише ваш поворот голови, так би мовити, коли вони трохи агресивніші, вам стане літати простіше
завузький кут у стандартного метеора, коли ширший кут камери, розуміння, що дрон летить незалежно від того, куди ви дивитеся, приходить швидше.
та й загалом дрон летить як цегла -)
це навіть не питання пілотування, скоріше налаштування підів і фільтрів.
на такому не чуйному дроні складно вчиться, я майже впевнений, що затримка занадто велика.
віртуальний горизонт, напевно, краще б в osd увімкнути, а ось сайдбари за тангажем, на жаль, на метеорі не працюють
artДякую! Навпаки, я з радістю впитую усіляки підсказки, поради та критику!
Це чудова порада буду експерементувати!
Ще дуже багато треба спробувати!

не бійтеся крашів, дроти від моторів відваляться всі -), навіть без крашів.
на жаль, це пайка бетафпв. так можна нахапати сміття в мотори, але, як показує практика, основний ворог таких дронів - жіноче довге волосся.
не підлаштовуйтеся під дрон, знайдіть природні тільки для вас рэйти, це буде в рази ефективніше, нетреба дивитися на гонщиків і фрістайлерів сенсу немає, вам повинно бути природно і зручно керувати дроном.
засвоюється тільки позитивний досвід.
вам не потрібні труюки й акробатика, на жаль 75про зовсім не про це.
якщо ви можете в будь-який момент розвернути дрон 180 градусів, вам не страшно летіти -)
якщо ваше управління газом може точно дозуватися, і ви можете, летячи в дерево, його миттєво зупиняти, це важливо.
на перших порах рейти roll потрібний саме вам напрацювати тільки при крашах напевно -) 75 дозволяє врізатися підхопити і летіти так, ніби ви так задумали

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху