Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Перенос конденсатора від стеку.

• Автор теми Автор теми A00C
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 13
  • Перегляди Перегляди 360

A00C

Просунутий
Учасник

Репутація:

14.10.25
34
14
8
🎮
TX12
🛸
fpv 7"
Рама : Mark4 v2
Стек : Karma Flights
VTX : Walksnail Ascent GT Pro

Опис : сам VTX кубічної форми і відчутно високий, і конденсатор (котрий не маленький по розмірах відносно тих шо я бачив) не дає змоги розмістити VTX на місця кріплення, ще й додається доволі короткий як на мене шлейф камери, котрий зроблено нерозбірним, тому потрібно монтувати VTX чітко по монтажним отворам по нижній пластині рами, шоб камера стала на монтажні місця фронтальної частини рами.

Питання : якщо перенести конденсатор за VTX подовживши його контакти дротами - це критично чи ні!?

Який переріз проводу обрати (згідно перерізу контакту кондера?)?

Буду вдячен за грунтовну відповідь.

вважаю шо не треба так робити, тому що збільшиться опір на конденсатор. Навпаки - ніжки конденсатора повинні бути коротше, щоб зменшити опір.

Опір самого конденсатора (ESR) в рази більший за короткі дроти, якщо не на порядок. Можна.
На багатьох автомодельних регуляторах, де струми дуже великі, так і зроблено, бо там теж в плані компоновки сильно не розгуляєшся.

Oscar Liang так робить, як варіант.

Буду переносити за VTX за допомогою залишків дротів від монтажу моторів.

Вкладення

• 1000020672.webp
    1000020672.webp
    35.6 КБ · Перегляди: 19
Переносити не бажано, але якщо все зробити з умом - то можна. І дивися, щоб кондер дуже не грівся від vtx. В основному подовжують дротами від моторів

• Like
Реакції: A00C
Ще можна розвернути стек на 180, бачив такі дрони. Тоді треба в конфігу поміняти орієнтацію гіроскопа і нумерацію моторів

Ще можна розвернути стек на 180, бачив такі дрони. Тоді треба в конфігу поміняти орієнтацію гіроскопа і нумерацію моторів
a1xце мабуть буде саме гарне рішення. Але потрібно буде правильно переналаштувати конфіг.

Робив таке на Apex 7, конденсатор якось помістився, але між ним і камерою може 1 мм відстань. Не знаю чи буде від нього якесь тепловиділення до камери діставати.

• Like
Реакції: A00C
Робив таке на Apex 7, конденсатор якось помістився, але між ним і камерою може 1 мм відстань. Не знаю чи буде від нього якесь тепловиділення до камери діставати.
PhoenixВже перемістив, думаю шо усе буде норм.

Тут друга фігня вводить в ступор : якщо закріпити VTX на монтажні отвори (під гвинт М2), то шлейфа камери не вистачає по довжині (десь біля 5-7мм), щоб змонтувати її на стандартні кріплення в рамі Марк4 V2 7"!

Про це можно було б і написати у мануалі.

Вже перемістив, думаю шо усе буде норм.

Тут друга фігня вводить в ступор : якщо закріпити VTX на монтажні отвори (під гвинт М2), то шлейфа камери не вистачає по довжині (десь біля 5-7мм), щоб змонтувати її на стандартні кріплення в рамі Марк4 V2 7"!

Про це можно було б і написати у мануалі.
A00CVTX же не має відношення до камери, він паяється на FC, камера теж туди паяється. За логікою камері все одно де там VTX.

VTX же не має відношення до камери, він паяється на FC, камера теж туди паяється. За логікою камері все одно де там VTX.
PhoenixЦе цифра. Камера припаяна до VTX екранованим нерозбірним шлейфом фіксованої довжини.

OSD забирається з uart1 через окремі rx/tx дроти.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
53
Назад
Зверху