- 28.07.24
- 914
- 782
- 93
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra SD
- 🛸
- 75/Air65/7"
Останнє редагування:
Шановні, учасники Українського FPV Форуму!
Я щиро вдячний вам за те, що ви є частиною нашої спільноти! Як ви знаєте, створення та підтримка цього форуму потребує зусиль і ресурсів. Щоб забезпечити якісну роботу, стабільність та постійний розвиток нашого форуму, фінансова підтримка є важливою необхідністю. Я буду дуже вдячний за ваш вклад у розвиток спільноти.
Чому важлива ваша підтримка?
- Покриття витрат: Витрати на хостинг, технічне обслуговування та оновлення ресурсу потребують регулярних вкладень.
- Покращення функціональності: Ваші внески дозволять нам впроваджувати нові функції та поліпшення, щоб зробити форум ще зручнішим та кориснішим.
- Підтримка спільноти: Залучені кошти допоможуть організувати підтримку Збройних Сил України та активності, які зможуть ще більше згуртувати нашу спільноту.
- Підтримка розробника та адміністратора форуму: на Каву.
- Фінансовий внесок: Ви можете зробити добровільний фінансовий внесок на сторінці Donatello (Монобанка інтегрована) або на PayPal magshifter@gmail.com При внеску будь ласка напишіть коментар для чого саме ваша підтримка - на кофа працівникам форуму, на хостинг, на ЗСУ або інше.
- Поширення інформації про Українську FPV Спільноту: Ви можете поширювати контент нашої спільноти на своїх соціальних сторінках, в Telegram групах та долучати до форуму своїх друзів, розміщати посилання у описі до відео ваших відеороликів в YouTube. Це крута і не меньш важлива альтернатива донатам!
- Активність на сторінках Спільноти: Вы можете коментувати та лайкати теми на форумі, створювати свої особисті теми з питаннями, ділитися своїм досвідом та вирішенням проблем з якими стикалися, допомогати новачкам та проявляти всі інші усілякі активні дії.
- Частина вільних коштів буде передаватися до підрозділу ЗСУ або будуть закуповуватися необхідні компоненти на FPV.
З повагою, Magshifter!