- 23.07.25
- 158
- 65
- 28
- 🎮
- radiomaster tx12
- 🥽
- eachine 800dm / meta quest3(OpenIPC)
- 🛸
- 2" 2/4s також 5" 4-6s
Цікаві нюанси
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
На мою думку не варто уваги!
Якщо питання стоїть купувати чи ні, то каже щось з цього придбати ціна +/- така сама:
- TBS Tango 2, з адаптором під ELRS;
- Jumper T-lite чи T-pro;
- Radiomaster Pocket чи Zorro.
покет і зорро відкидаю одразу. джампери також. а от з танго довговагвся через те шо через перехідник і затримка, а я шукаю максимальної компактності(зараз кажу про NANO версію командо). серед усього переліку тікитанго 2 моєї уваги вартий
покет і зорро відкидаю одразу. джампери також. а от з танго довговагвся через те шо через перехідник і затримка, а я шукаю максимальної компактності(зараз кажу про NANO версію командо). серед усього переліку тікитанго 2 моєї уваги вартий
Чому відкидаєте наприклад Jumper T-pro, цікаво, по розмірам майже те саме.
Сам юзав, працює без проблем, + більше плюшок.
На мою думку не варто уваги!
Якщо питання стоїть купувати чи ні, то каже щось з цього придбати ціна +/- така сама:
- TBS Tango 2, з адаптором під ELRS;
- Jumper T-lite чи T-pro;
- Radiomaster Pocket чи Zorro.
і не побачив конструктиву по командо. чому не варто
На мою думку недоліки:
Хоча для приміщень напевно зайде, але з помнорозмірними стіками все ж таки зручніше.
- Потужність обмежена до 100 мВт: версія Nano видає фіксовані 100mW на частоті ELRS 2.4GHz.
- Відсутність екрана: уся навігація та біндинг відбуваються «наосліп». Для біндингу приймача ELRS використовується затискання кнопки увімкнення, а налаштувати специфічні мікси чи змінити параметри безпосередньо з пульта не вдасться.
- Короткі стіки: деякі пілоти скаржаться, що комплектні накінечники стіків занадто короткі та маленькі. Пульт орієнтований виключно на хват «великими пальцями» (Thumbers), керувати «щипком» (Pincher) незручно.
- Неможливо розширити систему: ззаду немає відсіку під зовнішні модулі (на кшталт Crossfire чи 915 MHz)
І якщо ви вже шукаєте самий компактний варіант, можливо пульт керування Radiomaster T8L Radio Controller, буде зручніше по ергономіці,
це по форм-фактору типу клон DJI.
1. 100 мват - достатнтьо для вупа на локальній трасі
2. екран не потрібен з тієї ж причини
3. стіки я в змозі зробити сам, як робив їх під тх12, хоча я вже дійшов до того, що могу керувати великими пальцями так само як щипком.(я про перегони, а не вільний легкий політ)))
4. Commando8 nano значно менший за DJI, T8L, tbs tango 2
5. не шукаю розширень - це і є основна умова компактності
Наскільки я зрозумів, стіки в Т8L гірші за командо нано.
Тож суть питання лише у якості і стабільності роботи зв'язку і електроніки
Якщо питання в зв'яку, а не на перспективу, тоді можна брати.
Ще є апаратура керування BetaFPV LiteRadio 3 Pro.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар