Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Поділіться досвідом використання Commando 8 (pro, lite, nano)

На мою думку не варто уваги!
Якщо питання стоїть купувати чи ні, то каже щось з цього придбати ціна +/- така сама:
- TBS Tango 2, з адаптором під ELRS;
- Jumper T-lite чи T-pro;
- Radiomaster Pocket чи Zorro.

Якщо питання стоїть купувати чи ні, то каже щось з цього придбати ціна +/- така сама:
Aceпокет і зорро відкидаю одразу. джампери також. а от з танго довговагвся через те шо через перехідник і затримка, а я шукаю максимальної компактності(зараз кажу про NANO версію командо). серед усього переліку тікитанго 2 моєї уваги вартий

Переглянути попередні відповіді...
покет і зорро відкидаю одразу. джампери також. а от з танго довговагвся через те шо через перехідник і затримка, а я шукаю максимальної компактності(зараз кажу про NANO версію командо). серед усього переліку тікитанго 2 моєї уваги вартий
emptysourceВ мене TBS Tango 2 на ELRS, що ви маєте на увазі про затримку, не помічав.....

покет і зорро відкидаю одразу. джампери також. а от з танго довговагвся через те шо через перехідник і затримка, а я шукаю максимальної компактності(зараз кажу про NANO версію командо). серед усього переліку тікитанго 2 моєї уваги вартий
emptysourceЧому відкидаєте наприклад Jumper T-pro, цікаво, по розмірам майже те саме.
Сам юзав, працює без проблем, + більше плюшок.

Чому відкидаєте наприклад Jumper T-pro, цікаво, по розмірам майже те саме.
Сам юзав, працює без проблем, + більше плюшок.
Aceнабрати пультів з однаковими ф-ціями і без переваг? та ну... в мене тх12, джампер не дуже по розміру відрізняється. і за що тоді я віддаю кошти? да непривабливий дизайн і за ті ф-ції які і без того в мене були? та нє

Aceі не побачив конструктиву по командо. чому не варто

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
і не побачив конструктиву по командо. чому не варто
emptysourceНа мою думку недоліки:
  • Потужність обмежена до 100 мВт: версія Nano видає фіксовані 100mW на частоті ELRS 2.4GHz.
  • Відсутність екрана: уся навігація та біндинг відбуваються «наосліп». Для біндингу приймача ELRS використовується затискання кнопки увімкнення, а налаштувати специфічні мікси чи змінити параметри безпосередньо з пульта не вдасться.
  • Короткі стіки: деякі пілоти скаржаться, що комплектні накінечники стіків занадто короткі та маленькі. Пульт орієнтований виключно на хват «великими пальцями» (Thumbers), керувати «щипком» (Pincher) незручно.
  • Неможливо розширити систему: ззаду немає відсіку під зовнішні модулі (на кшталт Crossfire чи 915 MHz)
Хоча для приміщень напевно зайде, але з помнорозмірними стіками все ж таки зручніше.
І якщо ви вже шукаєте самий компактний варіант, можливо пульт керування Radiomaster T8L Radio Controller, буде зручніше по ергономіці,
це по форм-фактору типу клон DJI.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
На мою думку недоліки:
  • Потужність обмежена до 100 мВт: версія Nano видає фіксовані 100mW на частоті ELRS 2.4GHz.
  • Відсутність екрана: уся навігація та біндинг відбуваються «наосліп». Для біндингу приймача ELRS використовується затискання кнопки увімкнення, а налаштувати специфічні мікси чи змінити параметри безпосередньо з пульта не вдасться.
  • Короткі стіки: деякі пілоти скаржаться, що комплектні накінечники стіків занадто короткі та маленькі. Пульт орієнтований виключно на хват «великими пальцями» (Thumbers), керувати «щипком» (Pincher) незручно.
  • Неможливо розширити систему: ззаду немає відсіку під зовнішні модулі (на кшталт Crossfire чи 915 MHz)
Хоча для приміщень напевно зайде, але з помнорозмірними стіками все ж таки зручніше.
І якщо ви вже шукаєте самий компактний варіант, можливо пульт керування Radiomaster T8L Radio Controller, буде зручніше по ергономіці,
це по форм-фактору типу клон DJI.
Ace1. 100 мват - достатнтьо для вупа на локальній трасі
2. екран не потрібен з тієї ж причини
3. стіки я в змозі зробити сам, як робив їх під тх12, хоча я вже дійшов до того, що можу керувати великими пальцями так само як щипком.(я про перегони, а не вільний легкий політ)))
4. Commando8 nano значно менший за DJI, T8L, tbs tango 2
5. не шукаю розширень - це і є основна умова компактності
Наскільки я зрозумів, стіки в Т8L гірші за командо нано.
Тож суть питання лише у якості і стабільності роботи зв'язку і електроніки

1. 100 мват - достатнтьо для вупа на локальній трасі
2. екран не потрібен з тієї ж причини
3. стіки я в змозі зробити сам, як робив їх під тх12, хоча я вже дійшов до того, що могу керувати великими пальцями так само як щипком.(я про перегони, а не вільний легкий політ)))
4. Commando8 nano значно менший за DJI, T8L, tbs tango 2
5. не шукаю розширень - це і є основна умова компактності
Наскільки я зрозумів, стіки в Т8L гірші за командо нано.
Тож суть питання лише у якості і стабільності роботи зв'язку і електроніки
emptysourceЯкщо питання в зв'яку, а не на перспективу, тоді можна брати.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху