Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Польотний контролер SPEDIX F405

1000018220.jpg Вам потрібні контакти Analog VTX (відео передавач) та Receiver (приймач, скоріш за все у вас буде ELRS)

Велике дякую за відповідь знайшов таку саму розпіновку як на фото вже все спаяв

вітаю підкажіть куди підключіть аналогове керування (RX-TX),чі треба в бете флай змінювати налаштування.

Вкладення

• зображення_viber_2025-10-18_10-55-59-791.jpg
    зображення_viber_2025-10-18_10-55-59-791.jpg
    42.9 КБ · Перегляди: 45
вітаю підкажіть куди підключіть аналогове керування (RX-TX),чі треба в бете флай змінювати налаштування.
igoryanR3-T3 або R4-T4.
Так, треба буде переставити одну галочку на відповідний UART. Дивіться на форумі крайні теми про проблеми приймачів.

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
R3-T3 або R4-T4.
Так, треба буде переставити одну галочку на відповідний UART. Дивіться на форумі крайні теми про проблеми приймачів.
LolXDдякую, підкажіть де на цей польотник знайти мануал? А хіба можно любий уарт призначіти для керування?

дякую, підкажіть де на цей польотник знайти мануал? А хіба можно любий уарт призначіти для керування?
igoryanПідключаєте до ПК з Betaflight, дивитесь, що за польотний (зверху зправа) і гуглите.
Який зручний для прокладання проводів та компонування начиння - на нього і паяють зазвичай.

Куди цьому польотнику паяти провід для CAMERA_CONTROL 1 B03?

Камера підключається на трохпіновий розʼєм біля шлейфу на esc
academicНа цьому роз'ємі є +, - і відео. Це я знаю. А цікавить саме "camera control ", для можливості викликати з допомогою пульта наекранного меню камери для зміни її налаштувань. Я таке робив на польотнику mamba. Цікаво ще й на цьому налаштувати.

На цьому роз'ємі є +, - і відео. Це я знаю. А цікавить саме "camera control ", для можливості викликати з допомогою пульта наекранного меню камери для зміни її налаштувань. Я таке робив на польотнику mamba. Цікаво ще й на цьому налаштувати.
y13Цього не знаю, як взнаєш напиши сюди будьласка

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху