Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Помилки та Баги форуму!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Вітаю Пані та Панове!

Якщо ви десь на форумі зустріли якісь похибки, чи неперекладені на українську мову частини тексту - будьласка залиште повідомлення з координатами пробленої зони у цій темі!
Технічна сторона сайт дуже величезна і адаптувати дуже швидко все не виходить, деякі речі прошмигають крізь пальці і залишаються непоміченими.

Дякую за вашу підтримку!
З повагою,
Magshifter

я написав сообщение, потім мені відповіли, потім я відповів, але захотів доповните сообщение мое но раніше, а воно тільки показало міне ролики і все а весь текст відать нижче був. і промотать нижче не зміг не скролом ні кнопками ні стрелками(

я написав сообщение, потім мені відповіли, потім я відповів, але захотів доповните сообщение мое но раніше, а воно тільки показало міне ролики і все а весь текст відать нижче був. і промотать нижче не зміг не скролом ні кнопками ні стрелками(
NAukovecПро яке саме повідомлення йде річ? Там є кнопочка скопиювати повідомлення

а ось.. В в розділі метеор - моє сообщение: "Налаштування мого метеора85 :...."
потім він відповів
потім я про Рейті.. а потім щось надумав докинути в соощение про Налаштування.. нажав редактувати, вони визвало режим редактувати, але я міг бачити тільки відео.. не зміг докинути текст до тексту який був під відео...
а щас я коли поліз дивитись - то побачив що відео скриті.. я не скривав. прикольно. ..

а ось.. В в розділі метеор - моє сообщение: "Налаштування мого метеора85 :...."
потім він відповів
потім я про Рейті.. а потім щось надумав докинути в соощение про Налаштування.. нажав редактувати, вони визвало режим редактувати, але я міг бачити тільки відео.. не зміг докинути текст до тексту який був під відео...
а щас я коли поліз дивитись - то побачив що відео скриті.. я не скривав. прикольно. ..
NAukovecТо я редагува, завернув у спойлер відоси щоб відповідь була коротша

Я майже впевнений, що слова "продвинутий", яке буває у прлфілях людей, не існує в українській мові

Незнаю баг не баг но напишу. Зареєструвався через телеграм. Поміняв аватарку. В прогресі акаунту не викрислився аватар профілю. Далі при нажимані на аватар профілю перекидує на наступну сторінку.

Вкладення

• Знімок екрана 2024-08-18 211338.png
    Знімок екрана 2024-08-18 211338.png
    350.1 КБ · Перегляди: 5
Переглянути попередні відповіді...
Незнаю баг не баг но напишу. Зареєструвався через телеграм. Поміняв аватарку. В прогресі акаунту не викрислився аватар профілю. Далі при нажимані на аватар профілю перекидує на наступну сторінку.
KоляДруже, дякую за допис і виявлення проблеми. Сьогодні протестую і напишу вирішення, а бо виправлю проблему.

KоляПротестував і дійшов саме до цього питання.
Справа в тому, що при реєстрації через телеграм не створюється пароль. Ось система і просить від вас створення паролю. Вам необхідно натиснути на "Забули пароль?" і відновити пароль за процедурою, а точніше встановити його.
Це не баг а нюанс системи. Швидко зареєструвавшись ви маєте можливість бути повноцінним учасником форуму, але пароль створити необхідно щоб повноцінно користуватися особистою панеллю користувача.

KоляДоречі, чи починають до вас приходити сповіщення в Телеграм через наш телеграм бот?

У розділі Барахолка та Послуги - нема префіксів для послуг. Мені треба создати тему на тему) Ремонту.
по факту там щас продати и купити.. префіксів для послуг нема

Переглянути попередні відповіді...
У розділі Барахолка та Послуги - нема префіксів для послуг. Мені треба создати тему на тему) Ремонту.
NAukovecГотово. Додав ще один префікс "Завершено" для зміни значення як буде продано товар чи куплено

NAukovecОрганізував подібні питання всеж таки в розділі Ремонт і Послуги (переробив розділ) і додав необхідні префікси. Ящо треба буде ще щось. Пиши - допрацюю

А можно зробити або як віключити повідомлення на почту? щоб тільки тут бачити повідомлення.

А можно зробити або як віключити повідомлення на почту? щоб тільки тут бачити повідомлення.
NAukovecЯ створив Вкладочку в меню "Поширені запитання" і там зробив перший допис про те, як вимкнути сповіщення на пошту від тем та ресурсів за якими слідкуєш.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху