Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Порадьте дрон для навчання.

Yurakek

Новачок
Учасник

Репутація:

05.12.24
11
3
3
🎮
Radiomaster 12tx
Вітаю! Починаю знайомство з фпв, маю зібраний дрон 7дюймів, спробував літати, але ще маю мало досвіду для керування таким, хотілось би щось поменьше і шоб максимальна швидкість була як найнижчою. Що можете порадити?

При достатньо впевненому рівні у симуляторах починати можна із будь-якого. Але краще щось, що готове багато падати - вупи 65мм (найкращий вибір, бо найміцніше, найдешевше і можна літати кожен день), 75мм, або щось типу фрістайлового 3".
А швидкість залежить по суті тільки від кута камери, бо практично всі сучасні розміри можуть бути дуже швидкі.

При достатньо впевненому рівні у симуляторах починати можна із будь-якого. Але краще щось, що готове багато падати - вупи 65мм (найкращий вибір, бо найміцніше, найдешевше і можна літати кожен день), 75мм, або щось типу фрістайлового 3".
А швидкість залежить по суті тільки від кута камери, бо практично всі сучасні розміри можуть бути дуже швидкі.
vproАІR65 має канопу 25-50 градусів, а є окрема канопа з меншим кутом? Бо як ви зауважили, швидкість залежить від кута, а 25 то дохалери багато.

АІR65 має канопу 25-50 градусів, а є окрема канопа з меншим кутом? Бо як ви зауважили, швидкість залежить від кута, а 25 то дохалери багато.
Serhii.kh25 зовсім небагато. Друкованих каноп є багато, купованих під С03 дуже мало, але завжди можна щось придумати.
https://www.printables.com/model/1132751-c03-camera-holder-for-old-mobula6-canopy - моє рішення, вже перевірене.

Відповідь очевидна як для мене .
як що є можливість практикувати на подвір'ї ( вулиці ) то Метеор 85 або щось схоже .
Як що вулиця відпадає ... то для приміщення Аіr 65
Air 75 як середня ланка ( для не малих приміщень ,та подвір'я без вітрогона

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Якщо треба щось схоже конструкцію великих дронів можеш спробувати tinygo, але в примішенні з ним не розженеся мо він 80 мм, але з другої сторони стіни буде (у нього ева піна наклеена по периметру) не так оббивати і камера у нього на відміну від усіх міні вупі розміщена спереду, відео з нього можеш в моїх політухах подивитись, плюс на ньому зможеш виставляти камеру від 0 до проблизно 45 градусів (а це акраз можливість мінімальної швидкості) регулюется як на 7ці 2ма гвинтами, єдине що якщо його окремо замовляти , а не в комплекті доведется чекати з доставку

надворі треба брати щось типу draknight2 ))))

Meteor 75 - прекрасно літаю в приміщені. 65 здалося малувато а Mabula 8 вже наче і забагато.
Але в планах Mabula 8 але вже для вулиці.

Meteor 75 - прекрасно літаю в приміщені. 65 здалося малувато а Mabula 8 вже наче і забагато.
Але в планах Mabula 8 але вже для вулиці.
Phoenix
прекрасно літаю в приміщені
Ви точно в курсі, як можливо літати в приміщенні, коли дрон не обмежує?
У приміщенні треба легкий 65мм із високим кв.
65 здалося малувато
чого малувато?

Переглянути попередні відповіді...
Ви точно в курсі, як можливо літати в приміщенні, коли дрон не обмежує?
У приміщенні треба легкий 65мм із високим кв.

чого малувато?
vproЯ не знаю що Ви маєете на увазі.
Мій оптимальний варіант 75.

Я не знаю що Ви маєете на увазі.
Мій оптимальний варіант 75.
PhoenixЯ маю на увазі, що на легкому 65мм можна літати, наприклад, так.
На важкому 75мм як ваш це в теорії теж можливо, але хорошим пілотам буде дуже важко, а новачкам зайва вага не просто додасть помилок, а взагалі не дасть зробити більшість того, що вони змогли б на чомусь, що підходить для приміщень.

Я маю на увазі, що на легкому 65мм можна літати, наприклад, так.
На важкому 75мм як ваш це в теорії теж можливо, але хорошим пілотам буде дуже важко, а новачкам зайва вага не просто додасть помилок, а взагалі не дасть зробити більшість того, що вони змогли б на чомусь, що підходить для приміщень.
vproНу на відео занадто круто як для мене.
Ніколи не ставив собі за мету робити такі вправи.
Якщо йти до такого рівня - то Ви праві. А якщо хочеться поганяти по коридорам офісу з задоволенням і шоб не знудило - то мій варіан мені подобається більше.

Ну на відео занадто круто як для мене.
Ніколи не ставив собі за мету робити такі вправи.
Якщо йти до такого рівня - то Ви праві. А якщо хочеться поганяти по коридорам офісу з задоволенням і шоб не знудило - то мій варіан мені подобається більше.
Phoenix
мій варіан мені подобається більше
Тобто ви пробували 65мм із вагою <25г із батарейкою і моторами ближче до 30000кв?

Тобто ви пробували 65мм із вагою <25г із батарейкою і моторами ближче до 30000кв?
vproЯ не вглиблювався в характеристики і не знаю яке кв у Метеор 65.
Я лише кажу що для мене особисто Meteor 75 більш приємний в польотах.
До речі я не знаю яке кв і у Meteor 75 і мені це не заважає літати з задоволенням :)

Я не вглиблювався в характеристики і не знаю яке кв у Метеор 65.
Я лише кажу що для мене особисто Meteor 75 більш приємний в польотах.
До речі я не знаю яке кв і у Meteor 75 і мені це не заважає літати з задоволенням :)
PhoenixВи написали, що ваш варіант подобається більше, але ви не пробували хороший варіант. Метеор65 - це важка хрінь рівня 2022 із абсолютно невдалими моторами і жахливими пропами.

Почав з Мобули 8. Для вулиці саме те. Батки вистачає на 6хв. Дальність польотудесь +\- до 150 м.(далі не пробував - стрьомно :eek:😅) Антенку замінив на мікро Лолліпоп.
Потужна та жвава пташка. В приміщенні спочатку важкувато, але з часом теж супер можна політати.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху