Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Порадьте FPV контролер для новачка

Syrnyk

Новачок
Учасник

Репутація:

06.07.25
3
5
3
Вітаю👋

Хочу приєднатися до FPV спільноти та придбати собі пульт для того, щоб почати тренування в симуляторах. В подальшому хочу використовувати цей пульт з якимись бюджетними дронами.
Chat GPT порадив модельку Jumper T-Pro V2 ELRS. Більш менш підходить по ціні, має екран, приймач сумісний з бюджетними дронами.
Прошу дати кілька порад, або назв моделей на які варто звернути увагу,вимога лише одина і це ціна до 6000-6500гривень.

Для старту можете взяти будь-який із ELRS (переважна більшість дронів по ньому працює), але потримайте його в руках перед купівлею - мені особисто апаратури в форматі геймпадів в руках не лежать, тільки повнорозмірними зручно.

Для старту можете взяти будь-який із ELRS (переважна більшість дронів по ньому працює), але потримайте його в руках перед купівлею - мені особисто апаратури в форматі геймпадів в руках не лежать, тільки повнорозмірними зручно.
elektroNIKДякую за пораду

Підтримую Radiomaster Boxer

В свій час взяв TX12 MK2 - і буквально через місяць мені перестало вистачати перемикачів під всі мої забаганки.
В TX16 їх ще більше, але то вже здорова байда як на мене.

Абсолютно підтримую Боксер. За адекватну ціну отримуєш все що треба - повно розмірна апаратура, кейс, захист стіків, задовільна кількість тумблерів та інших перемикачів, MicroJR.

В такому бюджеті рекомендую Radiomaster Boxer через повнорозмірні стіки.
Собі взяв Radiomaster TX12 MK2, як на мене він маленький, хоча зараз вже звик.

Jumper T-Pro V2 ELRS — справді непоганий варіант для старту, особливо якщо плануєте тренування в симуляторах і подальше використання з бюджетними дронами. У межах бюджету до 6500 грн рекомендую також звернути увагу на Radiomaster TX12 MKII ELRS — він зручний, має екран і підтримує EdgeTX. Ще один варіант — Radiomaster Pocket ELRS, легкий і компактний. Обов’язково перевіряйте сумісність з симуляторами (USB або dongle) та протокол ELRS. Це забезпечить стабільний зв’язок і гнучкість у виборі дронів. Успіхів у польотах і тренуваннях!

У першу чергу - як апа ляже в руки. Чкщо у вас досить великі долоні - Тх12 буде замалий. Boxerє компромісом ціна /функціоналність.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху