Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Порадьте інструмент для зняття пропеллерів (поради, техніки, особливості) Air 65

КРАБ

Просунутий
Учасник

Репутація:

07.12.24
22
10
3
🎮
Radiomaster TX 12
🥽
Cobra X v4
🛸
Air 65
Добрий день, спільното, розумію що польоти блинчиком мають особливість набридати (особисто мені), а навик поводження з дроном трішки росте. Вказані дії зумовлюють вчити різноманітні трюки, що в свою чергу призводить до різного роду крашів. Поки таких критичних не стало, поділіться будь ласка досвідом придбання, технікою та особливостями користування інструментом для зняття пропів на маленьких дронах типу Аir 65. Можливо є гарні варіанти в України, щоб придбав і забув, або хтось робить сам і продає. Готовий вислухати, дякую.

Я в китайців замовив ось-такий інструмент, але його рідна лапка занадто широка (лягає на лопаті й пошкоджує їх) для моїх Gemfan 1219, тому довелося свою виточити зі шматка алюмінію.
PXL_20250306_070343192.jpg PXL_20250306_070441154.jpg PXL_20250306_070506033.jpg

Найважливіший інструмент для успішного зняття пропів без знищення моторів у процесі - це свердло 0.99мм. Більшість пропів затісні.

А далі вже можна взяти знімач. Перевірені:

Брати китайські тільки у випадку, якщо хочеться ризикнути і не шкода ті гроші викинути, бо там найважливіше - це якість металу, і я б не чекав чогось хорошого у чогось рандомного з алі.

Найважливіший інструмент для успішного зняття пропів без знищення моторів у процесі - це свердло 0.99мм. Більшість пропів затісні.

Брати китайські тільки у випадку, якщо хочеться ризикнути і не шкода ті гроші викинути, бо там найважливіше - це якість металу, і я б не чекав чогось хорошого у чогось рандомного з алі.
vproО, так. Popper - крутий і вартий своєї ціни. Я оцю штуку з Алі брав тільки тому, що Popper на той момент був Sold Out і не відомо коли з'явиться.

vproА як його в Україну замовити?(

Для зняття пропів на Air65 рекомендую звернути увагу на універсальні ключі типу M5 — наприклад, Rush Prop Tool або Li Power 4-в-1. Вони зручні, легкі, не псують вісь і підходять для більшості мікродронів. Якщо хочеш «придбав і забув» — бери металевий варіант із гумовим захистом. Деякі майстри також виготовляють кастомні інструменти — варто пошукати в FPV-групах на Facebook. Головне — не використовуй плоскогубці, бо легко пошкодити мотор.

Для зняття пропів на Air65 рекомендую звернути увагу на універсальні ключі типу M5 — наприклад, Rush Prop Tool або Li Power 4-в-1. Вони зручні, легкі, не псують вісь і підходять для більшості мікродронів. Якщо хочеш «придбав і забув» — бери металевий варіант із гумовим захистом. Деякі майстри також виготовляють кастомні інструменти — варто пошукати в FPV-групах на Facebook. Головне — не використовуй плоскогубці, бо легко пошкодити мотор.
БиртНе позортесь зі сміттям, згенерованим АІ, яке ви навіть не спробували перевірити.

БиртІз того, що це кілька абсолютно неадекватних речень зі згадками неіснуючих речей і фактів і повним нерозумінням теми.
Не розумію, нащо я це пояснюю, ви то ж знаєте, де це взяли.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху