Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Порадьте перший дрон на цифрі для новачка

i_alabama

Новачок
Учасник

Репутація:

08.09.25
10
0
1
🎮
Jumper T-pro v2
🥽
DJI Gogglass2
🛸
Mobula8
Усім привіт!🫡 Купив собі Jumper T-pro V2 літаю на симуляторі liftoff. В подальшому планую докупити DJI Goggles 3 і дрон тай перейти до реальних навчань. Підкажіть люди добрі хто з чого починав. Та хто що може порекомендувати. На перід усім дякую!!

Це залежить від того, скільки у вас місця для польотів.
Але варто брати щось, що готове падати.

А чому ви це навчанням називаєте?

Це залежить від того, скільки у вас місця для польотів.
Але варто брати щось, що готове падати.

А чому ви це навчанням називаєте?
vproДякую за відповідь! На рахунок навчання напевне погарячився 😊🤷🏻‍♂️ квартира приблизно 60 квадратів. Хотілось би якийсь компромісний варіант. Квартира/вулиця. Наперід дякую 🫡

Переглянути попередні відповіді...
Дякую за відповідь! На рахунок навчання напевне погарячився 😊🤷🏻‍♂️ квартира приблизно 60 квадратів. Хотілось би якийсь компромісний варіант. Квартира/вулиця. Наперід дякую 🫡
i_alabamaУ квартирі на DJI комфортно не буде, тільки аналог. Зайва вага буде обмежувати і зробить прогрес повільнішим.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Тоді можливо щось для вулиці на цифрі порадите? ☺️
i_alabamaможеш взяти Darkstar20 (2") або новий Darkstar16(1.6") без відеосистеми а от цифрову систему поставити вже яку захочеш, я на свій 2" приматулив vtx і камеру і він в мене став аналоговим))), якщо тільки для вулиці то бери Darkstar20 тобі сподобается керованість 2" пушера (в ньго пропелери встановлені вниз а не вгору)

можеш взяти Darkstar20 (2") або новий Darkstar16(1.6") без відеосистеми а от цифрову систему поставити вже яку захочеш, я на свій 2" приматулив vtx і камеру і він в мене став аналоговим))), якщо тільки для вулиці то бери Darkstar20 тобі сподобается керованість 2" пушера (в ньго пропелери встановлені вниз а не вгору)
scary83Дякую. багато хто рекомендує для новачків betafpv meteor75 o4 unit. Що скажете за нього?

А в яких місцях літати збираєтесь? Скільки там простору? Що хочеться робити із дроном?
vproДля початку хочеться навчитись керувати дроном 🙈 а потім з часом оприділитись де літати і що з ним робити

Дякую. багато хто рекомендує для новачків betafpv meteor75 o4 unit. Що скажете за нього?
i_alabamaа взагалі треба мати 65 мм для зими, коли на вулиці не політаєш та якщо літаєш на вулиці 80 та більше щоб вітром не зносило

Для початку хочеться навчитись керувати дроном 🙈 а потім з часом оприділитись де літати і що з ним робити
i_alabamaПідпишіться на Сіотті, він останнім часом багато експериментує із О4

Дякую. багато хто рекомендує для новачків betafpv meteor75 o4 unit. Що скажете за нього?
i_alabamaтоді air65 дешеві окуляри і тренуйся в квартирі між меблями, бо цифра чутлива до ударів, і можеш просто розвалити її до того як навчишся літати

YouTube VEGANFPV з тобою б посперечався)))) 1с у NY під всякі вежі літає.
emptysourceБо так трохи дешевше і безпечніше. Я теж у місті літав би на чомусь, у чого найменші шанси робити комусь голову чи машину.
Ну і декому справді пофіг, що вони недоотримують перформанс, платячи стільки ж. От у нас досі дуже популярні метеори, наприклад.

YouTube VEGANFPV з тобою б посперечався)))) 1с у NY під всякі вежі літає.
emptysourceТа і порада про 1S не універсальна, просто мені здається, вона в середньому достатньо хороша. Ті, хто захоче спробувати щось специфічне (як якийсь Recon3, наприклад), вже зможуть її проігнорувати.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху