Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Посібник користувача EdgeTX Українською мовою!

Посібник користувача EdgeTX Українською мовою! v2.11

Не має прав доступу на завантаження
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Беру до перекладу:
color-radios/statistics.md (Перекладено!)
color-radios/screen-settings/README.md (Перекладено!)
color-radios/screen-settings/widgets.md(Перекладено!)
color-radios/reset-telemetry.md (Перекладено!)
color-radios/model-settings/telemetry/README.md (Перекладено!)

Може до Нового року й закінчимо :)

Беру до перекладу:
color-radios/statistics.md (Перекладено!)
color-radios/screen-settings/README.md (Перекладено!)
color-radios/screen-settings/widgets.md(Перекладено!)
color-radios/reset-telemetry.md (Перекладено!)
color-radios/model-settings/telemetry/README.md (Перекладено!)

Може до Нового року й закінчимо :)
MagshifterМоже й закінчимо, але в мене, як завжди перед НР купа справ навалилася :)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Беру:
color-radios/radio-settings/README.md
color-radios/radio-settings/tools.md

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Беру до перекладу:
color-radios/radio-settings/version.md
color-radios/radio-settings/trainer.md
color-radios/radio-settings/themes.md
Перекладено!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Беру до перекладу:
color-radios/radio-settings/radio-setup/additional-radio-settings.md
color-radios/radio-settings/hardware.md
Перекладено!
Після апруву, треба подумати як організувати на форумі цей посібник.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю усіх, хто долучився із завершенням перекладу!
В нас це зайняло трішки більше ніж 3.5 місяця :)
Якщо бачите якесь недопрацювання, то можете пропонувати правки у будь-який момент. Також, якщо бажаєте, то можете долучитися до узгодження назв пунктів меню між апаратурою й цим посібником.

Вітаю усіх, хто долучився із завершенням перекладу!
В нас це зайняло трішки більше ніж 3.5 місяця :)
Якщо бачите якесь недопрацювання, то можете пропонувати правки у будь-який момент. Також, якщо бажаєте, то можете долучитися до українізації узгодження назв пунктів меню між апаратурою й цим посібником.
elektroNIKВітаю друже! Дякую що організував!

Magshifter, на рахунок розміщення посібника на форумі. Це може бути PDF, її можна підновляти час від часу, як будуть правки. Проте, якщо є доступ до Інтернету, то зручніше буде шукати інфу на сайті, бо там зручний пошук і навігація

Magshifter, на рахунок розміщення посібника на форумі. Це може бути PDF, її можна підновляти час від часу, як будуть правки. Проте, якщо є доступ до Інтернету, то зручніше буде шукати інфу на сайті, бо там зручний пошук і навігація
elektroNIKТак, я у Корисних матеріалах додав посилання на офіційний переклад. Я підвяжу до цієї теми ресур по перекладу, щоб в майбутньому не загубилося і могли вносити правки.

Вже понад тиждень тому релізнулася версія v2.11, то я підновив v2.10 до актуального стану, й перетягнув наш переклад в гілку v2.11. На сайті вже доступні обидві версії (перемикаються на панелі розділів) - можна переглядати.
Зараз в дорозі ще зроблю в шапці розділ прогресу - треба буде перевірити (зрівнявши із англійською версією) чи нічого не з'їхало, чи усі посилання актуальні, картинки підтягуються й доперекладати кілька нових сторінок.

Переглянути попередні відповіді...
Вже понад тиждень тому релізнулася версія v2.11, то я підновив v2.10 до актуального стану, й перетягнув наш переклад в гілку v2.11. На сайті вже доступні обидві версії (перемикаються на панелі розділів) - можна переглядати.
Зараз в дорозі ще зроблю в шапці розділ прогресу - треба буде перевірити (зрівнявши із англійською версією) чи нічого не з'їхало, чи усі посилання актуальні, картинки підтягуються й доперекладати кілька нових сторінок.
elektroNIKГотово. Більшість сторінок потребують просто уважного порівняння з оригіналом, але є такі, як погано злилися - їх потрібно буде привести до вигляду оригіналу

elektroNIKsummary_of_changes.md - перекладено

elektroNIKcolor-radios/model-settings/model-setup/README.md - виправлено

elektroNIKcolor-radios/model-settings/model-setup/preflight-checks.md - виправлено

elektroNIKcolor-radios/model-settings/model-setup/customizable-switches.md - перекладено

elektroNIKedgetx-how-to/advanced-audio-features.md - перекладено

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху