Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

• Вітаю, Гість! Будь ласка, при створенні теми Зборів, залиште якомога більше інформації про ваш підрозділ, додайте відео звернення, посилання на вашу групу в телеграм, банку або рахунок збору та будь-яку додаткову інформацію, що допоможе користувачам веріфікувати вас як реальний підрозділ. Це все допоможе вам швидше досягти своєї мети! З вдячністю і повагою Адміністрація форуму. Героям Слава!!!

Потрібен дрон для тренування зліт/посадка швидкісного перехоплювача

FDuren

Активіст
Учасник

Репутація:

11.08.25
52
0
6
🎮
Radiomaster
🛸
ZOHD Altus
Є пульт TX12, є бюджетний шолом iFly. Нещодавно втратив 10-inch під час тренувань, втрата відео, через недосвідченість, пізно ввімкнув ANGLE, залетів дуже далеко, і борта не знайшов, за пів дня пошуків.

Будь-який коптер, головне робочий.

Спробуй встановити скрипт пошуку на пульт по rssi, досить классна штука.

Спробуй встановити скрипт пошуку на пульт по rssi, досить классна штука.
FankuДякую, але сьогодні не має ні сил, ні бажання. Плюс не завше безпечно лазити всюди...

Телеметрія була ще хвилин 15 після того як пропало відео, я ще й на зло керував дроном всліпу, там тяга 50% була... А потім дійшло ввімкнути 'енгл'. Можливо мої колеги бачили його на радарах, пробували вирулить, втратили за 10 км від моєї точки зльоту. Хоча, може то був і не він...

Дрон не мій - на спеціальному ELRS... 😒

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху