Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблема за проблемою

Regekt

Активіст
Учасник

Репутація:

08.04.25
46
9
8
🎮
Radiomaster tx 12
🥽
Skyzone sky 04O pro
🛸
Happymodel mobula8
Шановні форумчани, всім вітання
Після встановлення на mobula 8 зовнішнього elrs 915 модуля , почався треш, спочатку не міг збіндити з апаратурою, після допомоги форумчан, все вийшло, як пішов пробувати , відео не було, як знаходив відео , то апарутуру не бачив.
А тепер мої кривенькі ручки долізли куди не потрібно було , в вкладці порти увімкнув перемикач той , що прикріпив фото, і тепер при підключенні в бета флай не підключає взагалі, пише підключення і на тому все
Можливо хтось стикався з такими руками як в мене , і знає рішення?

Вкладення

• IMG_20250422_123921.jpg
    IMG_20250422_123921.jpg
    207.7 КБ · Перегляди: 15
Підскажіть будь ласка, шановні форумчани, після прошивки мобула 8 не бачить акселерометр

Підскажіть будь ласка, шановні форумчани, після прошивки мобула 8 не бачить акселерометр
RegektПерестало бачити саме після перепрошивки? Можливо не правильну прошивку залили? Бо сумніваюсь що можна вколошкати акселерометр перепрошивкою (якщо не було крашів чи якийсь гвинтик не впав на плату, коли підключено акум)

Перестало бачити саме після перепрошивки? Можливо не правильну прошивку залили? Бо сумніваюсь що можна вколошкати акселерометр перепрошивкою (якщо не було крашів чи якийсь гвинтик не впав на плату, коли підключено акум)
ColdmanПроблема вирішена, виявилося дамп прошивки заливав на uart, а в мене spi, залив дамп потрібної, і все працює

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
301
Назад
Зверху