Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблеми з камерою на Air65

lankaster

Новачок
Учасник

Репутація:

11.12.25
3
0
1
🎮
RM Boxer
🥽
SkyZone CobraX 5g
🛸
RM Air65
Всім привіт.
Нещодавно придбав Air65 - все подобалось. Сьогодні дістаю політати по квартирі, запускаю, але зображення передається з синевою ніби щось сталося з матрицею камери. Вчора ввечері літав і все було добре.
Фото додав.

Чи може хтось пояснити, що це може бути?

Вкладення

• photo_2025-12-11_13-22-03 (2).jpg
    photo_2025-12-11_13-22-03 (2).jpg
    124.3 КБ · Перегляди: 20
  • photo_2025-12-11_13-22-03.jpg
    photo_2025-12-11_13-22-03.jpg
    136.8 КБ · Перегляди: 20
Спробував змінити формат відео на NTSC, бо до цього стояло "авто" через Betaflight Configurator і запрацювало. Але не знаю чи точно в цьому була проблема.

Зберігається інша проблема. Горизонтальні полоси та зернистість на відео.
Спочатку як тільки перший раз запустив - все було добре. Якість картинки гарна. Але зараз буває якість падає дууже сильно, з'являється зернистість, горизонтальні полоси, хоча дрон в цей момент в 2 метрах від мене. Як залітаю за стіну взагалі якість картинки падає ще сильніше (до цього все було ок).

При цьому якщо дрон дивиться в сторону шолома, то якість стає взагалі ідеальною. Як тільки повертаю камеру дрона в протилежний бік від шолому, то відразу якість падає. Це все на відстані 1 м, орієнтовно.

В мене на трьох дронах (різні моделі камер) полоси горизонтальні.
Підозрюю що якось впливає точки доступу Wi-Fi.

Тільки що перевірив.
При підльоті до Wi-Fi точки на стелі таких горизонтальних завад стає раз в 5 більше.

В мене була подібна історія. Камера нова, але також зʼявлялись плями. Все через те, що було скручено на швидку руку і відходив контакт і коннектор вже віджив своє. Спробуйте почистити коннектор( Якщо він у вас є) для початку. Також огляньте дроти. Можливо на них є заломи. Я вирішив проблему прямою пайкою до плати

Я в же вказував, що подібну проблему мав коли випадково провернув верньєр із вибором каналу на Cobra SD.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
86
Назад
Зверху