Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблеми з приймачем hobbyporter dbr1 expresslrs 915mhz receiver

Yurakek

Новачок
Учасник

Репутація:

05.12.24
11
3
3
🎮
Radiomaster 12tx
Вітаю, я новачок в фпв справі і зіткнувся з такою проблемою, маю зібраний дрон з приймачем hobbyporter dbr1 expresslrs 915mhz receiver і з ним виникли проблеми, в конфігураторі ерлс немає до нього прошивки. Я так розумію щоб вирішити цю проблему треба поставити на пульт зовнішній передавач на 915мгц і прошити пульт під версію яка на приймачі? Чи просто перепаяти приймач під частоту 2.4мгц?

Ви самі вказали 2 способи вирішення проблеми. Потрібно 915МГц? Тоді зовнішній модуль на апаратуру. Потрібно 2.4ГГц? Замінити приймач на дроні. Частота не важлива - шукаємо найдешевший варіант.
Можливо хтось ще порадить з прошивкою.

Ви самі вказали 2 способи вирішення проблеми. Потрібно 915МГц? Тоді зовнішній модуль на апаратуру. Потрібно 2.4ГГц? Замінити приймач на дроні. Частота не важлива - шукаємо найдешевший варіант.
ColdmanДешевший варіан змінити приймач на дроні, але так як він заводський не дуже хотілося туди лізти + можуть бути криві руки.
За зовнішній модуль, не знаю, чи спрацює з тим приймачем, його ще й не прошиєш

Переглянути попередні відповіді...
Дешевший варіан змінити приймач на дроні, але так як він заводський не дуже хотілося туди лізти + можуть бути криві руки.
За зовнішній модуль, не знаю, чи спрацює з тим приймачем, його ще й не прошиєш
YurakekРадіус кривизни рук можна виправити практикою ) Не спробуєш - не дізнаєшся чи зможеш.
В іншому варіанті якщо версії протоколу дрону і зовнішнього модуля співпадають, то проблем не повинно бути.

Радіус кривизни рук можна виправити практикою ) Не спробуєш - не дізнаєшся чи зможеш.
В іншому варіанті якщо версії протоколу дрону і зовнішнього модуля співпадають, то проблем не повинно бути.
ColdmanТобто версії обов'язково мають бути однакові. Якщо на дроні нижча то відповідно і передавач прошивати на ту ж версію?

Радіус кривизни рук можна виправити практикою ) Не спробуєш - не дізнаєшся чи зможеш.
ColdmanЗовнішній модуль я можу взяти любий який підтримує 915мгц незважаючи на виробника, чи потрібно підбирати під приймач hobbyporter dbr1?

Зовнішній модуль я можу взяти любий який підтримує 915мгц незважаючи на виробника, чи потрібно підбирати під приймач hobbyporter dbr1?
YurakekВиробник не важливий. Головне ELRS 915MHz і щоб до апаратури підключався

ColdmanВ чому різниця частот? З якої краще починати працювати?

В чому різниця частот? З якої краще починати працювати?
YurakekЗ того що я знаю. Це залежить від ваших задач. Якщо треба летіти далеко - 915МГц. Хай краще пояснять ті хто в теорії радіосигналів розбираються.

в когось є дамп прошивки цього модуля?

в когось є дамп прошивки цього модуля?
Azot|UA|знайшов тут

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Хтось може підказати як його шити бо через конфігуратор не виходить

Переглянути попередні відповіді...
  • Like
Реакції: Kruk
Дякую, мене цікавить як прошити стандартний ELRS

• Like
Реакції: Givi
  • Like
Реакції: Givi

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
93
Назад
Зверху