Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблеми з зображенням на шоломі skyzone cobra x.

ОЛЕГ 457337

Новачок
Учасник

Репутація:

15.03.25
1
1
3
🎮
RADIO MASTER BOXER
🥽
Skyzone cobra x
🛸
Mobula 8
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Доброго дня, шановні. Виникла така проблема. Зображення на шоломі починає плисти в бік. Стає чорно-білим і взагалі зникає. Один в один реб працює. При цьому це не залежить від дальності до дрона або сили сигналу. Дрон - mobula 8.

У чому може бути проблема?

В мене була така проблема минулої зими. З'явилася незвідки і так само зараз її немає. Тоді помітив що проблема була тільки на вулиці. Зараз іноді проявляється але тільки коли залітаю кудись за бетон, а раніше було що картинка повністю упливала і залишала мене без розуміння на секунди 2

Це не в шоломі проблема. Маю також Мобулу8 і Кобру Х. Така сама проблема. На інших доронах з коброю жодних проблем. Тут питання до Мобульного VTX.

Це не в шоломі проблема. Маю також Мобулу8 і Кобру Х. Така сама проблема. На інших доронах з коброю жодних проблем. Тут питання до Мобульного VTX.
Art_Sу мене було на декулькох дронах одразу. хоча я зараз подивився відео, в мене картинка вбік праворуч уходила. у тс а кудись вгору уходить. не зтикався з таким

у мене було на декулькох дронах одразу. хоча я зараз подивився відео, в мене картинка вбік праворуч уходила. у тс а кудись вгору уходить. не зтикався з таким
JUJAУ мене на вісімці теж вправо відео тікало і переходило в чб.

Тут відео з моєї мобули8

Переглянути попередні відповіді...
Art_S
В мене була подібна штука на Cobra X й Mobula 6, бо деякі канали не збігалися по частотах. Тобто бенд і канал однакові, але частоти дещо відрізнялися. Перейшов на інший канал, та й не парився більше.
До речі, запис звуку в шоломі можна вимкнути - він з більшістю дронів буде писати цей неприємний шум.

Доброго вечора.Який зараз канал використовуєте на Мобулі?

Проблема швидше за все у каналі. Вперше робив авто налаштування - була така сама фігня. Потім виставив вручну. Зараз літаю на E2 норм, без глюків. І радив би відкалібрувати приймач на кобрі.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
70
Назад
Зверху