Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Пропонуємо нові розділи та реформатування старих!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Вітаю вас, шановні друзі!

В цій темі ви можете запропонувати нові розділи для форуму, також зміну назви вже існуючих розділів, ваше бачення дерева вузлів та категорій.
Прошу вас аргументувати ту чи іншу вашу пропозицію!
Я з великим задоволенням налаштую форум саме так, щоб він був максимально зручним для всіх!

З повагою,
Magshifter

Суто як ідея для розкручування ресурсу. 3D друк. Зараз ця гілка порожня і на мою думку це втрачена вигода.
Сам часто шукав ті чи інші модельки, і можу сказати що це буває вкрай складно бо ресурсів не так і багато, а особливо безкоштовних. І ще менше таких для великих дронів 8, 9, 10 дюймів. Шукати щось в діалогах в телеграмі чи дискорді дуже не зручно, а форум це як раз афігенний для цієї справи формат.

Було би дуже круто мати тут ПОТУЖНУ колекцію stl моделек з можливістю шукати по тегам ("mark4", "тримач-антен-diversity", "gps", "скид"). Для початку можна зібрати ті шо є у різних спільнот та повикачувати модельки з офіційних сайтів виробників рам (apex, speedybee, etc.). А там з часом може і знайдеться людинка яка буде малювати на замовлення.

Перегляд гілки зробити після реєстрації та верифікації на форумі. З потенційних ризиків тільки те, що з часом треба буде збільшувати місце на диску. З переваг - десятки або навіть сотні користувачів які проводять багато часу на форумі в пошуках потрібної модельки. Подумайте.

Суто як ідея для розкручування ресурсу. 3D друк. Зараз ця гілка порожня і на мою думку це втрачена вигода.
Сам часто шукав ті чи інші модельки, і можу сказати що це буває вкрай складно бо ресурсів не так і багато, а особливо безкоштовних. І ще менше таких для великих дронів 8, 9, 10 дюймів. Шукати щось в діалогах в телеграмі чи дискорді дуже не зручно, а форум це як раз афігенний для цієї справи формат.

Було би дуже круто мати тут ПОТУЖНУ колекцію stl моделек з можливістю шукати по тегам ("mark4", "тримач-антен-diversity", "gps", "скид"). Для початку можна зібрати ті шо є у різних спільнот та повикачувати модельки з офіційних сайтів виробників рам (apex, speedybee, etc.). А там з часом може і знайдеться людинка яка буде малювати на замовлення.

Перегляд гілки зробити після реєстрації та верифікації на форумі. З потенційних ризиків тільки те, що з часом треба буде збільшувати місце на диску. З переваг - десятки або навіть сотні користувачів які проводять багато часу на форумі в пошуках потрібної модельки. Подумайте.
fpverumДякую за пораду і своє бачення! Все часу не вистачає на старт цієї маленької гілки, але в планах! Стосовно закрити від гостей тут згодний, але б хотілось трафік отримувати і через пошук гугл. Можна закрити скачування від гостей. Реєстрація з країн поганющих закрита, "граждан" також швидко находжу навіть якщо через VPN. Що думаєш?

Дякую за пораду і своє бачення! Все часу не вистачає на старт цієї маленької гілки, але в планах! Стосовно закрити від гостей тут згодний, але б хотілось трафік отримувати і через пошук гугл. Можна закрити скачування від гостей. Реєстрація з країн поганющих закрита, "граждан" також швидко находжу навіть якщо через VPN. Що думаєш?
MagshifterДуже круто що це вже імплементовано. Дійсно скачування тільки для зареєстрованих також буде добре працювати і не буде впливати на трафік. Гілка поки що маленька, але, як на мене, потенціал у неї дуже великий

З технічого боку було б ще круто прикрутити 3D вьювер цих самих stl файлів, щоб можна було як мінімум на них подивитись, а як максимум пообертати та дізнатися точні розміри.

З технічого боку було б ще круто прикрутити 3D вьювер цих самих stl файлів, щоб можна було як мінімум на них подивитись, а як максимум пообертати та дізнатися точні розміри.
fpverumПодумаю, чи можна це реалізувати. Ідея супер!

Подумаю, чи можна це реалізувати. Ідея супер!
Magshifterє сумніви, що це можливо реалізувати без додаткового ПЗ.
Якщо не це, то навряд чи….

Згодом можна буде добавити гілку яка стосуватися міст України. Де б можна було знайомитись і збиратись разом для політух. Хоча б на маленьких дронах в закритих приміщеннях. На мою думку це б було чудово. А то за два роки я так і незнайшов однодумців з мого міста.

Згодом можна буде добавити гілку яка стосуватися міст України. Де б можна було знайомитись і збиратись разом для політух. Хоча б на маленьких дронах в закритих приміщеннях. На мою думку це б було чудово. А то за два роки я так і незнайшов однодумців з мого міста.
KоляЦе можна зробити й зараз. Я б не проти також завести офлайн знайомства з однодумцями :)

В Ресурсах не вистачає розділу із зарядками. Днями буду невеличкий модинг своєї робити — можу покрокову інструкцію зробити)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Флуділка, чат, діскорд - щоб можно було швидко зібратися або запланувати політухи в ліфтоф в одній румі

Флуділка, чат, діскорд - щоб можно було швидко зібратися або запланувати політухи в ліфтоф в одній румі
BazzzKOПрийняв інфу! Вже працював у цьому напрямку, навіть підготував інтеграцію з форумом. Закидую в найближчі плани

Може створити окрему гілку «FPV Безпека & РЕБ» для обговорення вразливостей, та обладнання для протидії БПЛА ? Дуже багато міфів на цю тему і взагалі, якщо навіть на фронті ворог в змозі перехоплювати відео, бо передається на відкритому каналі… 😶

Чи є можливість зробити "шапку" теми? Тобто закріплене повідомлення, яке буде висіти першим на будь-якій сторінці теми? (можна навіть сховати під спойлером не на першій сторінці) У випадку теми з локалізацією було б зручно, так як не потрібно йти на 1 сторінку за списком файлів.

Чи є можливість зробити "шапку" теми? Тобто закріплене повідомлення, яке буде висіти першим на будь-якій сторінці теми? (можна навіть сховати під спойлером не на першій сторінці) У випадку теми з локалізацією було б зручно, так як не потрібно йти на 1 сторінку за списком файлів.
ColdmanТак можливо яле не швидко. Поставив до реалізації!

ColdmanВсе реалізовано! Швидше ніж думав!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху