Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Послуга Пропоную послугу ремонту VTX відеопередавачі, VRX відеоприймачі, FC польотники, ESC регулі обертів, TX, Камери, Окуляри/Шолом, FPV Монітори

Артем

Новачок
Майстер

Репутація:

22.08.24
15
17
3
🎮
TX12
🥽
04x
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Спосіб зв'язку
+380975999898
Відремонтую VTX відеопередавачі, VRX відеоприймачі FC польотники, ESC регулі обертів, TX , Камери, Окуляри/Шолом, FPVMonitor FPV Монітори, TV телевізори, SmartPhone Смартфони/Телефони.

- не вмикається VTX
- немає потужності на VTX
- немає зображення на VRX/VTX
- не працює(ють) двигуни на ESC
- некорректно працюють двигуни
- немає живлення на FC
- не працює OSD
- не працює гіроскоп, акселерометр, барометр.
- вийшов чарівний димок
- перегрівається/калиться FC
- не підключається до PC/laptop FC
- дрон не літає. або літає як йому заманеться.
- не працює камера
- не працює TX
- подали забагато або не туди живлення на Окуляри/Шолом
- не працюють кнопки, входи/виходи на окулярах/шоломі
- Ремонт Телевізорів, FPV моніторів.
- Ремонт Смартфонів, телефонів.
- Ремонт Laptop, Notebooks ноутбуків.

В кого є зламані VTX, FC, ESC - відправляйте мені на ремонт, або ж на донора або як донат, всі варіанти влаштовують. Навіть підгорілі регулі чи польотники допоможуть в ремонті!

о прикольно...

так а як із ними зв'язуватися?
тут мовчить. в лічке мовчить. коордінат не має.

В моєму Meteor 75pro пробило ключ керування двигуном (хто хоче подробиць і фото як виглядає проблема - це є в темі по цьому вупу). Артем замінив елементи, все працює і я знову в польоті. Тому від мене позитивний відгук про майстра.
P.S. Якщо хтось може сам перепаяти ці елементи - в кінці вересня у мене будуть в наявності, зараз в дорозі з Китаю.

В моєму Meteor 75pro пробило ключ керування двигуном (хто хоче подробиць і фото як виглядає проблема - це є в темі по цьому вупу). Артем замінив елементи, все працює і я знову в польоті. Тому від мене позитивний відгук про майстра.
P.S. Якщо хтось може сам перепаяти ці елементи - в кінці вересня у мене будуть в наявності, зараз в дорозі з Китаю.
ColdmanРадий що все врегулювалося!

Чомусь не виходить зв'язатись з Артемом із Вайберу. Може тут прочитає... Необхідно замінити SMD VTX роз'єм на платі AIO HGRLC контролера. Я розумію, що робота така собі, не дуже складна і, напевно, не дуже цікава, але мені не вдається власними силами, досвідом і нагальним інструментом цю роботу зробити. Дуже сподіваюсь на допомогу. Дякую!

PS: новий роз'єм є в наявності.
Снимок экрана 2024-08-30 в 18.13.50.png

залишу свій відгук.
отримав з ремонту свої детальки.. у ремонті попрацювали швидко, на вигляд нормально, не перевіряв ще.. але по роботі сервісу – досить приємно. назад запакували додатково в пухирчасту плівку і на коробку наклейку Крихке наклеїли, так що підхід до справи правильний.

Доброго дня 👍 Займалися прошивкою Пульта ТХ 12? Потрібна допомога

залишу ще один відгук..))) вони мене вразили))
зломав на м85 відео. точніше вирвало розьем із м'ясом.. попросив приліпити назад. вони погодились.
а коли побачив з ремонту то )))) вони мені нову антенку поставили и новий роз'єм)).
ну прям чудово)

Здавав на ремонт meteor 75 pro, не запускався один з двигунів(вийшов з ладу мофет). Ремонт зробили оперативно та якісно, також поправили пайку двигунів(бо я трохи калічно запаяв😀). Дякую майстру за роботу

Поділюсь своїм позитивним досвідом роботи з Артемом, відправив 2 поломаних польотника сказав щоб з 2х зробив 1, а він обидва полагодив)))

Згорів шолом Skyzone Cobra. Своїми силами не вдалось полагодити.
Відправив Артему на ремонт.
Що можу сказати, я приємно здивований. Артем полагодив шолом в той самий день, як отримав його.

Я задоволений.
Дякую!🤝

Як зв'язатись з вами, Артем? Потрібен ремонт AKK ultra long range (TX3000AC), показує тільки чорний екран.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху