Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Пульт TX12 MPM не біндиться

ViktorPcix

Новачок
Учасник

Репутація:

29.10.24
5
4
3
Шановне товариство.
Є така проблема. Коли на пульті нажимаю ExpressLRS то він стає в режим loading. В налаштуваннях все включено. Порадьте в чому може бути проблема

Схоже, що вимкнений внутрішній/зовнішній радіомодуль в налаштуваннях моделі

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Може бути декілька причин проблеми:
1. Як написав @elektroNIK може бути вимкнений внутрішній модуль, що і створює проблему (це відпадає автоматично, так як у вас тут ок!)
2. Можливо, у вас неправильна версія Lua-скрипта для вашої версії ELRS (наприклад, v2 або v3). Спробуйте завантажити відповідну версію
3. Можливо, SD-карта несправна. Спробуйте перезаписати файли на нову SD-карту.
4. Ви впевнені що у вас версія контроллера ELRS, а не CC2500? Якщо MPM це і є CC2500 (тут я не дуже ще доганяю), то в такому разі вам потрібен зовнішній ELRS модуль (типу RadioMaster Ranger Micro)

1. Як написав @elektroNIK може бути вимкнений внутрішній модуль, що і створює проблему (це відпадає автоматично, так як у вас тут ок!)
2. Можливо, у вас неправильна версія Lua-скрипта для вашої версії ELRS (наприклад, v2 або v3). Спробуйте завантажити відповідну версію
4. Ви впевнені що у вас версія контроллера ELRS, а не CC2500? Якщо MPM це і є CC2500 (тут я не дуже ще доганяю), то в такому разі вам потрібен зовнішній ELRS модуль (типу RadioMaster Ranger Micro)
MagshifterДякую.
Пробував обновляти на новішу версію, результат той же.
Найбільше підходить 4 пункт.
Я думав що пульт один, а бачу варіанти ELRS, Multi та МРМ.
Я теж ще не повністю розібрався.

Magshifter4 тий пункт теж не доганяю на коропці і в інструкції пише що є внутрішній модуль єлрс а я що вже не роблю він просто грузиться

4 тий пункт теж не доганяю на коропці і в інструкції пише що є внутрішній модуль єлрс а я що вже не роблю він просто грузиться
ДжинНа корпусі має бути наклейка із вказанням точної моделі (в роз'ємі для зовнішніх модулів, або під акумулятором) - там саме ELRS пише?
Якщо так, то переконайтеся, що в налаштуваннях моделі внутрішній модуль увімкнено і покажіть, які у вас там налаштування

Можливо в когось була така ситуація? Без додаткового модуля можна обійтись, може приймач інший? Як тоді біндитись?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Можливо в когось була така ситуація? Без додаткового модуля можна обійтись, може приймач інший? Як тоді біндитись?
ViktorPcixЯкщо стоїть Мультимодуль, то він зможе забіндитися тільки до Мультимодуля, якщо ELRS, то тільки до іншого ELRS - в них модуляції сигналу абсолютно різні.
Але давайте для початку переконаємося який у вас модуль стоїть. Мають бути наклейки на корпусі апаратури і на одній з них має згадуватися ELRS або Multi(4-in1, CC2500). Якщо не помиляюся, то в TX12 під акумами ця наклейка є.

Якщо стоїть Мультимодуль, то він зможе забіндитися тільки до Мультимодуля, якщо ELRS, то тільки до іншого ELRS - в них модуляції сигналу абсолютно різні.
Але давайте для початку переконаємося який у вас модуль стоїть. Мають бути наклейки на корпусі апаратури і на одній з них має згадуватися ELRS або Multi(4-in1, CC2500). Якщо не помиляюся, то в TX12 під акумами ця наклейка є.
elektroNIKДякую за відповідь. В мене дійсно сс2500. Я думав якщо він мульти то буде підходити до всіх систем. Мені порадили встановити зовнішній модуль elrs

Вкладення

• IMG_20241102_105644_461.jpg
    IMG_20241102_105644_461.jpg
    214.8 КБ · Перегляди: 18
Дякую за відповідь. В мене дійсно сс2500. Я думав якщо він мульти то буде підходити до всіх систем. Мені порадили встановити зовнішній модуль elrs
ViktorPcixcc2500 підходить тільки до приймачів FrSky та їх клонів на тому ж протоколі (V8, D8, D16). Та деяких Futaba.
Мультипротокол вміє майже все (дуже багато різних протоколів), окрім ELRS.
з ELRS приймачами працюють тільки ELRS модулі.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
3
Перегляди
399
Назад
Зверху