Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Radiomaster TX12 Mark II

Radiomaster TX12 Mark II 2022

Не має прав доступу, щоб купити (99.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Radiomaster TX12 Mark II - Найпоширеніший народний радіоконтроллер

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Назріло питаннячко по TX12. Зараз користуюся Боксером (не мій, взяв в користування на деякий час). І треба купувати свій. ТХ16 не розглядаю, бо надто він великий, та й не дешевий.
А по ТХ12 головне питання - там менші стіки, і чи це гірше впливає на керування, в порівнянні з Боксером?
Кількість перемикачів і все інше - як на мене і в 12му достаньо. І так як він менший, то це повинно бути трошки зручніше.

Назріло питаннячко по TX12. Зараз користуюся Боксером (не мій, взяв в користування на деякий час). І треба купувати свій. ТХ16 не розглядаю, бо надто він великий, та й не дешевий.
А по ТХ12 головне питання - там менші стіки, і чи це гірше впливає на керування, в порівнянні з Боксером?
Кількість перемикачів і все інше - як на мене і в 12му достаньо. І так як він менший, то це повинно бути трошки зручніше.
ArchmaxТакож не разу не тримав TX12, тож і скзати важко. Але чув від інших що їм навіть зручніше з ним ніж з Boxer. Всеж таки я б рекомендував тобі знайти у своєму місті володаря TX12 і відчути тактильно чи твоя це апаратура.

Також не разу не тримав TX12, тож і скзати важко. Але чув від інших що їм навіть зручніше з ним ніж з Boxer. Всеж таки я б рекомендував тобі знайти у своєму місті володаря TX12 і відчути тактильно чи твоя це апаратура.
MagshifterЯ Боксер бачив лише на фото, але мені TX12 здається більш зручним, коли тримаєш його в руках і дивишся на зображення Боксера 🙂

Хотілось би продовжити своє питання, і порівняти ТХ12 з іншими - в плані роботи зі стіками.
Найбільші певно будуть в ТХ16, в ТХ12 менші стіки, як і в Покеті, чи в якомусь Jamper T-light. А якшо менші стіки, то певно менше їх ход, а через це певно і саме управління повинно бути певно не таке точне. Тобто, чи більші стіки дають точніше керування дроном, чи в плані роботи зі стіками розмір не має значення в управлінні?

Хотілось би продовжити своє питання, і порівняти ТХ12 з іншими - в плані роботи зі стіками.
Найбільші певно будуть в ТХ16, в ТХ12 менші стіки, як і в Покеті, чи в якомусь Jamper T-light. А якшо менші стіки, то певно менше їх ход, а через це певно і саме управління повинно бути певно не таке точне. Тобто, чи більші стіки дають точніше керування дроном, чи в плані роботи зі стіками розмір не має значення в управлінні?
ArchmaxПо стікам у тебе просто будуть поділки стіку зменшені тобто якщо на боксері ти для значення 50 відхиляєш на 5 мм а для 100 на 10 мм то на стіках тх12 буде 3 мм на 50 та 6 мм на 100, тодто треба буде точніше відхиляти стіки

Літаю на ТХ12 і на Боксері. Мені тх12 більше подобається. Зручніший, ергономічніший. Хід стіків ніякої ролі не грає, ти не будеш їх так сильно крутити. У боксера 2 перемикачи 2 позиційні а у тх12 всі 4 трьохпозиційні. Звичайно все справа звички, обидва пульти хороші. Але якщо ти думаєш що купиш пульт дорожче і будеш краще літати то ніт)

Літаю на ТХ12 і на Боксері. Мені тх12 більше подобається. Зручніший, ергономічніший. Хід стіків ніякої ролі не грає, ти не будеш їх так сильно крутити. У боксера 2 перемикачи 2 позиційні а у тх12 всі 4 трьохпозиційні. Звичайно все справа звички, обидва пульти хороші. Але якщо ти думаєш що купиш пульт дорожче і будеш краще літати то ніт)
SimpleUserСкоріше навпаки. В мене боксер, але він великий і незручний (точніше він норм, але взяти кудись з собою на політати 5 хв, чи швиденкьий політ по квартирі він занадто великий). І хочеться зрозуміти, чи не буде гірше управління на меншому (тіпа ТХ12, або навіть покет).
Але Вас зрозумів. Дякую.

Скоріше навпаки. В мене боксер, але він великий і незручний (точніше він норм, але взяти кудись з собою на політати 5 хв, чи швиденкьий політ по квартирі він занадто великий). І хочеться зрозуміти, чи не буде гірше управління на меншому (тіпа ТХ12, або навіть покет).
Але Вас зрозумів. Дякую.
ArchmaxЯ на тх12 літаю краще ніж на боксері. В мене руки досить великі, тх12 лягає ідеально. Боксер без шнурка вже не зручно.

SimpleUser
Хід стіків ніякої ролі не грає, ти не будеш їх так сильно крутити
А можна полегшити собі життя і почати використовувати стіки на весь їх діапазон.

Будьте обережні із своїми TX12 - на другий день впав з коліна на килим і одним «зайвим»перемикачем стало менше…

Вкладення

• IMG_3702.jpeg
    IMG_3702.jpeg
    685.1 КБ · Перегляди: 57
Dmytro KRZYSTM32WB до Radiomaster відношення не має - тут використовується STM32F серія, яка не має Bluetooth

Переглянути попередні відповіді...
STM32WB до Radiomaster відношення не має - тут використовується STM32F серія, яка не має Bluetooth
elektroNIKТак, вибачаюсь - останній RM tx12 це STM32F407. Зачитався там за одне, друге… 🙃 маю визнати, що «мій рівень знань (загальне уявлення) зупиняється на STM32» 😂

Дякую, зрозумів ! Я насправді добре розуміюсь на PC/IT іі всьому цьому, але радіоелектроніка для мене «дещо в тумані», мʼяко кажучи 😂 Отож і зачитався мануалом на мить 😶

Привіт! Маю намір купити Radiomaster TX12. Зараз навчаюся на Liftoff, але ігровий джойстик це трошки не те.
Підкажіть, чи варто купувати на AliExpress, чи краще купити в інтернет-магазині, більш надійному?
Боюсь натрапити на погану якість збірки.
Можливо хтось купував на AliExpress і задоволений покупкою.

Привіт! Маю намір купити Radiomaster TX12. Зараз навчаюся на Liftoff, але ігровий джойстик це трошки не те.
Підкажіть, чи варто купувати на AliExpress, чи краще купити в інтернет-магазині, більш надійному?
DominusТа всі вони з одного місця.

DominusРізниці ніякої немає. Алік навпаки, може зробити повернення коштів, якщо будуть проблеми. А, наприклад, з ОЛХ навряд вийде отримати гарантії. В магазинах переплатиш величезні гроші. Якщо в грошах проблем немає, то чекати з Аліку та ганятися за ціною немає сенсу, обирай нормальний магазин, що дає гарантію і купуй в Україні.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху